Глам моменти - октомври 2022

Октомври премина главно в бърсане на сополи, но това май е стандартна картинка за всеки с малко дете! Все пак имаше няколко неща, които допринесоха за по- приятните мигове! 

глам моменти

А именно : 

  • 🍒 Zara Cherry smoothie - имам скромна колекция от парфюми и отдавна въздишам по Lost cherry на Tom Ford, но цената му ме спира. Съвсем случайно ми попадна в интернет, че този парфюм от Зара се води dupe и реших да го пробвам, а той взе, че ме изненада много приятно. Ароматът не мога да сравня с оригинала на Tom Ford и да кажа, че наистина е dupe, но мога да кажа, че е доста дълготраен, особено предвид цената от 30 лв. за 100мл. Ароматът е интересен, а нотката на череша наистина се усеща и то не само от мен! 
  • Кафе на зърна Honduras - представям ви кафето, заради което си струват усилията сутрин да смелите зърната, да усетите аромата, да се порадвате на плътния и хубав каймак. Изключително ароматно и хубаво кафе, без да е прекалено горчиво! Чудесно е за подарък за ценители на ароматната напитка! 
  • 📺The redeem team - и този месец няма да мина без любим филм на Нетфликс. Отново на спортна тематика.. нещо, което не съм вярвала, че може да ми бъде толкова интересно. Напоследък ми действат много вдъхновяващо подобни филми! 
  • Mac Teddy 2.0 powder kiss червило - дълги години любимият ми цвят от червилата на МАС беше Mehr. На повечето ми снимки съм именно с него, но тази есен реших да пробвам нещо ново и "обновеният" вариант на друго тяхно много популярно червило ( Velvet teddy) ме грабна. Teddy 2.0 е с деликатен розов подтон, с нежна формула, която се плъзга по устните и не стои прекалено матово и изсушаващо!
глам моменти любимци

Ако сте пропуснали Глам моментите от септември може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required