Глам моменти - юли 2022

Лятото тече с пълна сила, дотолкова, че миналия месец забравих да споделя любимите си Глам моменти! Затова пък този месец съм избрала няколко доста разнообразни неща, които правят лятото ми още по- хубаво! глам моменти

Ето и моите глам моменти за юли : 

  • Тренировки за вкъщи на Руми Илиева *- тренирам с нея вече няколко месеца и съм изключително радостна, че има такава хубава българска платформа. Руми прави жестоки тренировки и обяснява всяко упражнение по разбираем начин и веднага ти става ясно, че дори базовите упражнения могат да се правят по грешен начин ( например клекове)! Другото, което много ми харесва е че тренировките са доста практични, тоест можеш да тренираш само за 20-30 минути на ден, но резултатите са налице много бързо! Тренировъчните програми са платени, но си заслужават - на някои от по- старите може да няма включено загряване и разтягане, но на всички по -нови има, Руми тренира през цялото време и обяснява всичко. 
  • Shimmer scrub на Letique cosmetics ** - чудесен захарен скраб с леки бляскави частици. По- скоро блясъкът остава в банята, което мен лично ме устройва. Скрабът за тяло е достатъчен деликатен и може да се използва до няколко пъти в седмицата, а в същото време оставя кожата изключително мека и гладка. Ароматът му е много свеж и подходящ за лятото. Само цената му ме спира да си го взема отново. 
    letique cosmetics
  • Летни колиета - имам едно с речни перли от Stella from Mars, което прави всеки летен аутфит по- завършен и е чудесен акцент. Нося го общо взето всеки ден. За плажните визии си избрах и едно колие с прозрачна корда и мидичка, което също се допълва чудесно с останалите. 
летни бижута
  • On-the-glow Blush на Pixi в цвят Ruby ** - е чудесен, мултифункционален продукт. Кремообразният руж е с много хубава формула и се прелива чудесно. Използвам го не само върху скулите, а и върху устните, както и клепачите. Придава супер свеж, сияен и естествен вид на кожата. Това че може да се използва за различни зони много ми допада, защото ми спестява време при гримиране, както и място при пътуване. Буквално ми трябва минутка, за да се сдобия с свежа, леко небрежна и завършена визия. 
pixi on the glow

Ако сте пропуснали Глам моментите от май може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Афилиейт линк *

** Продуктът ми е изпратен като ПР пратка.**

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required