Глам моменти - май 2022

Май месец е много специален за мен, защото имаме доста празници през него. Тази година се събраха имен ден, пътувания, юбилей, рожден ден на Иван. Ненужно е да казвам, че се изниза почти неусетно, но това не означава, че нямам любими моменти! 

глам моменти май

Ето и моите Глам моменти за май : 

  • Модна консултация с Rimma Klyovan - Римма е стилист, следвам я от известно време в Инстаграм и много се радвам, че имахме възможността да обсъдим моя стил, да погледнем в гардероба ми и да получа от нейните съвети. Прегледахме абсолютно всичко( гардероб, аксесоари, обувки, чанти), обсъдихме ежедневието ми и начина на обличане. Моят проблем е че се обличам еднакво - например през пролетта може да ме видите главно в бели кецове, дънки и бяла тениска. През лятото комбинацията е почти същата, някой път заменям кецовете със сандали. Получих страхотни съвети от нея, вдъхна ми увереност да изляза от комфортната си зона, да пробвам различни модели и да ви кажа честно - доста ми хареса. След самата консултация получих цяла папка с колажи с примерни аутфити с нещата, които вече имам, както и цял списък с линкове с актуални кройки и модели за мен, плюс още съвети за съставяне на визии.


  • Nelson Cliffs Sauvignon Blanc - любимото ми вино напоследък, което нямаше как да не включа! На вкус е много балансирано и много ароматно. Чудесно си подхожда с любимите ми бонбони със сини сливи
  • Порцеланова чаша от Handmade by Arte - ако сте фенове на порцелановите чаши ( и не само) задължително трябва да имате нещо тяхно. Майсторят уникални красоти, които са чудесни и за подарък. Ако пък сте от София може да ги посетите на място. Аз поръчвам директно през Инстаграм и досега не съм имала никакви проблеми. Имам няколко чаши за кафе, купичка и чиния, които ме радват всеки път като ги видя и се надявам да мога да предам на внуците си някой ден! 

Ако сте пропуснали Глам моментите от април може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required