Uriage Hyseac - ревю #моетоакне

Hyseac серията на Uriage не е нова на пазара, но отдавна се каня да пиша за нея. Тя е предназначена конкретно за комбинирана и мазна кожа и таргетира несъвършенствата. Цялата серия включва над 10 продукта, тоест можете да я използвате изцяло за рутината си. Аз днес ще разкажа само за 4 от тях. 

uriage hyseac ревю

Ето и кои са те

  • New skin serum - започвам дирекно със "звездата" на днешната публикация. Изхабих цели 2 опаковки от този серум и мисля че това говори доста. Допадна ми, че е с изключителна лека текстура, която попива веднага, не стои тежко на лицето и не запушва порите! Реших да го използвам вечер, заради киселините в състава си. Исках да им дам възможност да си свършат "пълноценно" работата. След кратка употреба забелязах, че лицето ми е видимо по- гладко и тенът се избистри. В състава му са включени растителни и плодови киселини, които обаче не са прекалено тежки и не пресушават или дразнят кожата. Формулиран е и с любимата ми термална вода, която допълнително хидратира лицето и прави кожата по- мека и еластична.

  • Purifying peel- off mask - това е първата маска от този тип ( с отлепяне), която ми харесва. Не е прекалено лепкава и се нанася лесно на лицето. Отлепването също е много лесно, без да се къса или да е прекалено "груба". След нея нямам никакви раздразнения и кожата изглежда по- матирана и стегната. Нанасям я главно в Т-зоната и забелязвам свиване на порите след употреба. 

  • Purifying oil - въпреки че съм с комбинирана кожа, много обичам мазни продукти, които оставят усещане за дълбока хидратация. Това олио почиства нежно кожата и я оставя видимо по- свежа. Не запушва порите и не дразни кожата. Справя се добре със сваляне на грим от лицето, но след него минавам с памучно тампонче, за да съм сигурна, че съм почистила добре. От марката казват, че може да се използва и за очи, но лично аз не обичам това мазно усещане върху очите си и не го използвам за тази зона.  Лесен е за употреба и при допир с вода текстурата му леко се променя. Чудесен продукт за първа стъпка от вашето почистване, но се уверете, че лицето наистина е добре почистено и от грим, и от самото олио, тоест разтривайте продукта поне 1 минута с нежни движения и след това хубаво изплакнете.

  • Purifying toner - почистващ тоник с растителни и плодови AHA киселини, отново обогатен и с термална вода. Тоникът е с много добре балансирана формула и е подходящ за ежедневна употреба, без опасност от пресушаване. Матира кожата, стяга порите, киселините работят в дълбочина и се борят с несъвършенствата. Изключително икономичен е и все още го използвам ( въпреки че съм с доста "строга, поддържаща рутина") в Т-зоната и при наличие на активни пъпки.
uriage hyseac акне


Цялата серия има съвсем деликатен аромат. Избягвам силно парфюмирани продукти, защото това може да е причина за допълнително раздразнение, но в случая не забелязах такова. 
Лично при мен, продуктите с киселини имат много голям ефект, кожата ми се разбира с тях и резултатите са видими, така че бих препоръчала серията, ако имате средно към леко акне или сте с проблемна кожа. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*
* ПР пратка*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required