#Моетоакне след бременността

Периодът след раждането и конкретно този, в който кърмех се оказа най- благоприятен за #моетоакне. Кожата ми видимо се успокои, изглеждаше по- здрава, по-плътна и чиста. Пъпките сякаш магически изчезнаха. Това беше и периодът, в който придобих доста самоувереност и смело пробвах различни продукти. 

моето акне след бременността

Ето и кои продукти се откроиха през този период

  • BeMe продукти за акне- тук може да видите ревю на цялата серия. Продуктите са формулирани с пробиотици, които се оказаха много подходящи за моята кожа! 
  • Pixi Rose tonic - две изхабени опаковки от този тоник смятам, че е много показно дали ми е допаднал. Нежно хидратира и успокоява кожата, без да запушва порите. 
  • Uriage EAU Thermale essence - много интересен продукт, който приятно ме изненада. Формулиран е с термална вода, хиалуронова киселина и пребиотици. Попива веднага, не оставя никакъв мазен филм и не дразни кожата ми. Хидратира и освежава. Нанася се като "вода"- няколко капки на ръцете и директно на лицето. 
  • Esthederm EAU Cellulaire cream - просто божествен крем! Много бързо се превърна в мой фаворит. Супер мека и пухкава текстура, изобщо не е мазен или тежък, а така хубаво заглажда и хидратира кожата! 
  • Eucerin Hyaluron - filler серум - много лек серум, на който му трябват буквално няколко секунди за да попие в кожата. Изобщо не се усеща, съответно не съм имала и раздразнения. Порите са видимо по-свити и кожата е по- гладка, а това че е с пипета .. му дава доста бонус точки! 😁
моето акне
Наложи ми се да спра да кърмя много рязко и по- бързо от очакваното след едно боледуване.
Всички промени в тялото ми, целият стрес, престой в болницата, хапчета, хормони - всичко това оказа директно влияние на кожата ми и нещата много бързо излязоха извън контрол. Това беше и моментът, в който ми "кипна" и реших, че е време да потърся отново професионална помощ, за което ще ви разкажа в друг пост. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required