Глам моменти - април 2022

Даже не разбрах кога се изниза и този месец, но отново е време за моите любими моменти от него! 

глам моменти

Ето и моите Глам моменти за април : 

- Месечна книжка кутия от Charly Wilde - последния път, в който бях абонирана за подобна кутия беше в далечната 2015 година, когато бях на бригада в Америка. След това нищо не успяваше да ми привлече вниманието, но Рали от Charly Wilde определено успя. Кутията е просто страхотна! Личи си старанието и желанието, с което се прави. Всеки път съм много впечатлена от отношението към детайла, как всеки продукт е избран да си пасва с всички останали, а не просто "за пълнеж". Най- много ме радва идеята, че се сдобивам с нови и непознати за мен книги и автори.

- Chateu Karnobat Rоse - супер непретенциозно вино, с много лек аромат, което задължително се консумира студено и в комбинация с любимо сирене! Цената му е изключително достъпна, не бях пила розе от доста дълго време, защото съм фен на бялото вино, но това ми допадна.

- The Batman 2022 - новият Батман успя доста да ме изненада, въпреки че не съм фен на DC и определено не съм фен на Робърт Патинсън. Сюжетът обаче се оказа много интересен и ефектите бяха доста добри. 

розе карнобат

абонаментна кутия българия

Ако сте пропуснали Глам моментите от март може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required