Kiehl's Creamy eye treatment with Avocado - ревю

След 3 изхабени опаковки от този крем мисля, че е крайно време да му отдам нужното внимание. Представям ви Кремът, който беше с мен през целия период от неспане, умора и отпадналост и който успяваше да възвърне свежия ми вид всяка сутрин!  

kiehls околоочен крем с авокадо ревю

За самия продукт : 

Формулата му е изключително приятнa и бих казала различна. Не мисля, че съм използвала по - подхранващ крем. Усеща се плътен и гъст, което е супер за по- студените месеци, защото дава чувство за още по-голяма хидратация,  но това не означава, че не е подходящ и за лятото! Защото кремът изобщо не е тежък! Попива много бързо и оставя кожата видимо по- озарена и свежа. Самият цвят на крема е доста плътен също и това допълнително помага за по - свежия вид. 

kiehls avocado cream

За формулата : 

Кремът е формулиран с масло от авокадо, бета- каротен, масло от шеа и други. Без добавени аромати, което го прави подходящ и за чувствителни очи. Именно маслото от авокадо придава на формулата тази плътна текстура, която буквално се топи при допир с кожата. Бета- каротенът поддържа кожата по- здрава и стегната. Той се използва за производството на витамин А, съставка, която е известна с чудния си anti- age ефект. Маслото от шеа пък се бори с дехидратацията и възстановява еластичността на кожата.

kiehls avocado cream

Как се използва ? 

Кремът трябва да се "затопли" между пръстите преди да се нанесе, за да се активират маслата и да успее успешно да "залее" кожата ви с нужната хидратация. 

Може да го използвате и като маска, като нанесете плътен, видим слой в зоната около очите и го оставите да подейства 10 мин. 

kiehls околоочен крем

За финал ще кажа, че този крем бързо се превърна в мой фаворит. Малко ми омръзна вече, защото буквално го използвах в продължение на година и половина, но успя да вдигне летвата много високо! Сега вече съм доста критична към всеки следващ подобен продукт. 


Вижте тук друг продукт на марката, който отново много бързо се превърна в личен фаворит. 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required