Топ 3 продукта за руса коса

Вече от няколко години поддържам различни форми на русо по косата си, така че продуктите за боядисана коса не са ми никак чужди. Някои от тях се отличават повече от други.
топ продукти за боядисана коса

Ето и моите топ 3 продукта за изрусена коса : 

  • Lakme White Silver озаряваща маска за руса коса - досега не бях пробвала нищо на марката, а тази маска се оказа абсолютен хит! Освен че хидратира и възстановява косата, маската се справя много добре с неутрализирането на жълтите оттенъци. Придава на косата онзи матиран ефект, който постигат в салоните. Още под душа се усеща колко е хидратираща и възстановяваща. Бонус - има мноого приятен и свеж аромат. 
  • L'oreal Mythic oil за всеки тип коса - въпреки годините боядисване, косата ми все още е доста "жива" и буйна. Това смятам се дължи на употребата на правилните продукти, както и на избор на качествени професионални услуги. Олиото на L'oreal е единственото, на което се доверявам от години! Случи ми се да имам период, в който исках да пробвам няколко подобни нашумели продукта. След употребата им се оказвах с мазна коса още на втория ден и този "ефект" никак не ми се понрави. Оттогава използвам само това масло за коса и нямам намерение да го сменям. Нанасям няколко помпички на влажна коса, главно върху краищата и леко по дължините на косата. След употреба, косата е гладка, мека и се разресва лесно. След изсушаване - ефектът на загладена, здрава и хубава коса се задържа. Има изключително лека формула, която обещава да подхрани дори и най- тънките коси, без да утежнява. Според мен, ако косата ви е прекалено суха, това олио може и да ви дойде слабо! Отново бонус, че ухае много деликатно и приятно. Маската от същата серия на марката също ми е голям фаворит, но не е включена в списъка, защото няма желания ефект с неутрализиране на жълтите оттенъци. 
  • L'oreal Serie expert Liss Unlimited термозащитен крем за изглаждане на непокорна коса - много лесен продукт за употреба, който предпазва косата от топлинна обработка, изглажда я и я поддържа гладка и лъскава. Формулата е тип крем, който се нанася по дължините на косата. Не утежнява и не омазнява, нужно ви е малко количество, което го прави и доста икономичен. Улеснява изправянето и най- важното - успява да задържи косата права в продължение на няколко дни, което освен, че спестява време, спестява и допълнително горене на косата, което пък от своя страна предпазва русия цвят.
топ продукти за руса коса
Любовта ми към русото и позата за снимки не се е променила много през годините 😂 : 
руса коса
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required