Глам моменти - март 2022

В началото на всеки месец се чудя дали ще имам какво да включа в рубриката. Този март беше много шантав, шарен и типично женски, та в днешния пост има няколко доста интересни и много различни любимци! 

глам моменти

Ето и моите Глам моменти за март : 

 - Платна с бродерия от Embroidery on canvas - отне ми доста време да украся стените в спалнята, но пък съм изключително доволна от начина,  по който се получи. Тези платна са повече от чудесни- персонални, символични и много красиви! 

- OPI масло за кожички - кожичките на ръцете ми през почти целия зимен сезон са много сухи и съм в постоянно търсене на масло, което е лесно за употреба, а в същото време да върши някаква работа. Това на OPI е супер попадение. Не е най- икономичното, но пък цената му е доста достъпна. С едно завъртане на опаковката, четчицата се напоява с масло, което попива бързо и хидратира достатъчно. Ако имам време го оставям да попие само, ако бързам го втривам. Нося го навсякъде с мен и доста често може да ме видите да се мажа с него, докато сме по парковете. 😀

- Странстващият Албатрос от Деметра Дулева - романът е с история, тип автобиография, но написана по много достъпен и личен начин, начин, който те кара да се поставиш на мястото на героя и да се потопиш в историята му. А то каква история! История за живота, трудностите, възможностите, търсенето, намирането…Не бих казала, че съм фен на автобиографиите, но тази книга я прочетех на един дъх ( да се разбира за около 3/4 дни!).  

любими моменти март

любими моменти

Ако сте пропуснали Глам моментите от февруари може да ги видите тук.
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required