Byox тротинетка със седалка - ревю

Изборът ни на тротинетка всъщност беше доста опростен или по- скоро предварително решен, защото взехме такава, каквото имат и другите деца с идеята да не се карат помежду си( няма да коментирам дали тактиката ни беше съвсем успешна, защото знаете, че чуждото винаги е по- интересно😀)! 

Byox тротинетка със седалка - ревю

В нашата групичка общо 4 деца са с такава тротинетка и всички сме много доволни, така че смея да я препоръчам. Марката е Byox, закупихме я от Хиполенд още миналата година лятото, когато Иван беше на една годинка( фабрично се води за деца от 3 до 8 години). Цената ѝ беше около 80 лв. и като гледам не се е променила много оттогава.

Byox тротинетка със седалка - ревю

+ Иван се научи изключително бързо да я "управлява" и да я кара, което смятам, че се дължи леко и на факта, че предните гуми не са подвижни. Това много улеснява детето първоначално.  

+ Тъй като двете предни гуми са статични, детето трябва леко да стане и повдигне тротинетката за да завие, което според мен доста развива "причинно-следствената връзка" и координацията.

+ Предните гуми всъщност са с "механизъм" и се завива с лек наклон в желаната посока. 

+ Височината на кормилото се регулира много лесно.

+ Седалката може да се маха и височината ѝ може да се регулира. Фабрично има само 2 степени, но е много лесно да се направят още. Ние я "ремонтирахме" като пробихме още една дупка по височината на кормилото, с идеята да вдигнем още повече седалката, тъй като вече идваше къса за Иван, но той все още отказва да кара без седалка. 

+ Има спирачка отзад, което мисля, че е абсолютно стандартно. Тествана е доста пъти и работи безотказно.

+ Тротинетката е изключително лека, но в същото време стабилна. Ползваме я постоянно, разнасяме я по коли, паркове и не сме имали никакви проблеми. Byox тротинетка със седалка - ревю

Само за тротинетки не бях писала досега в блога, но се надявам да съм ви била полезна!

 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required