Глам моменти - февруари 2022

Почти бях забравила колко бързо може да се изниже февруари и за малко да пропусна да споделя нещата, които успяха да ме зарадват в този така.. различен(не с хубаво, за съжаление) месец. 
глам моменти

Ето и моите Глам моменти за февруари : 
  • The last dance - не мисля, че има човек, който да не е чувал за Майкъл Джордан. Тази документална поредица обаче е нещо друго. Изключително вдъхновяваща, проследяваща живота на една легенда- с хубавите и лошите страни. Много добро попадение на Netflix. Не съм фен на баскетбола, знам само по- известните имена, не бях запозната и до толкова с историята на Майкъл Джордан, но наистина много ми допадна поредицата. Такова влияние, такова медийно внимание, такова желание за победа и стремеж да си най- добрият в това, което правиш. Без него Найк нямаше да е Найк, спортът нямаше да е спорт, рекламите нямаше да се реклами…
  • Чаши за бяло вино от КРЕО БГ  - магазинът в Mall of Plovdiv е супер симпатичен и уютен и гарантирам, че няма как да си тръгнете с празни ръце! Аз едвам се спрях само на 2 нови чаши за вино, които са супер красиви и стилни и ми правят компания всяка вечер! 
  • Daily добавка на Надя Петрова - от години се доверявам само на тези добавки! Най- често редувам употребата им и този месец се падна тази, която е богата на хиалуронова киселина, зелени храни, пробиотик, ензими и други полезни вещества. Добавката е с вкус на ананас и е чудесен избор за старт на деня. 


Ако сте пропуснали Глам моментите от януари може да ги видите тук.
💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required