Любими слънцезащитни продукти - лято 2022

Аз съм човек, който приема слънцезащитата много сериозно. На плажа съм от тези хора, които винаги имат и раздават на всички. В града съм от тези, които повтарят “слагаме крем и чак тогава излизаме. И да не си забравиш шапката!” Е, не винаги е било така, но последните години съм много стриктна, пада сериозно мазане и определено си имам изявени любимци.
слънцезащитни продукти
Avene cleanance tinted SPF 50 for oily, blemish- prone skin- падна голяма борба на намеря точния продукт за моята проблемна кожа. Повечето слънцезащитни продукти с по- висок фактор редовно ми запушваха порите и водеха до раздразнения. За мен е важно да използвам по- висок фактор, защото във вечерната си рутина използвам крем с киселина, която прави кожата по- чувствителна към слънцето. Този чуден крем на Avene прави всичко, което искам, че и още! Предпазва от UVA и UVB лъчи, нанася се лесно и бързо, няма кир ефект, не стои тежко на лицето и не запушва порите ми. Има и лек цвят, така че в ежедневието го използвам и като грим продукт, с който да изравня леко тена си. Цветът е леко по- тъмен в началото, но като попие хубаво се адаптира към кожата. Може би няма да е подходящ за хора с много светла кожа. На плажа го нанасях през час и отново не се усещаше плътно и тежко. За хора с по- мазна кожа ще има нужда от матиране.

Nuxe melting spray SPF 50 - любимата ми слънцезащита за последните 3 години насам. Харесвам го, защото е много икономичен и опаковката е удобна за употреба. Попива бързо, без да оставя цвят и петна по дрехите. Има много приятен, деликатен аромат. Хидратира кожата. Предпазва от изгаряне, но все пак успявам да придобия и хубав тен. Може да се използва и за лице, но аз лично го използвам само за тяло.

Apivita tan perfecting oil spf 30 -Това е олиото, благодарение на което правя жесток тен! Ама наистина! Супер леко и хидратиращо, прави кожата лъскава, но без да се усеща като олио. Попива бързо и оставя кожата мека. Има много приятен аромат. Използвам го в по- ранните часове, после задължително минавам на 50ти фактор.
слънцезащитни продукти
❗Слънцезащитата за лице на плажа подновявам не с ръце, а с четка. Много по- хигиенично ми е! Може да използвате този трик и за постоянно мърдащи деца! 😄
топ 3 слънцезащитни продукта
И трите продукта използвам и в градска среда, и на плажа. На плажа нанасям по- обилно количество и подновявам на по-чести интервали. В града подновявам преди всяко излизане.


Вижте тук и поста ми от миналата година, в който споменавам и кой продукт използвам и за Иван. 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required