Любими слънцезащитни продукти

За мен няма значение какъв сезон е, когато стане дума за слънцезащита. Мажа си се целогодишно, разликата е в количеството продукти, които използвам. Откакто имам да мисля и за Иван, който е по- бял и от сирене, положението е наистина сериозно! Не излизаме от нас без слънцезащита, затова в този пост съм събрала тазгодишните ми любимци.
слънцезащитен крем за бебе
слънцезащитни кремове 2021


☀️Nuxe melting spray SPF 50- не стои мазно и не лепне, не оставя следи и предпазва повече от чудесно! Има бял цвят, но при втриване в кожата става прозрачен. Открих го миналата година и това лято изобщо не се замислих и пак се спрях на него. Използвам първите дни на плажа! 

☀️ Apivita bee sun safe body oil SPF 30- нов продукт, който много бързо успя да ме спечели. Мога да кажа само хубави неща - чудесна текстура, оставя кожата мека и леко лъскава, без да стои мазно. Обогатен с екстракт от морков и слънчоглед, има лек оранжев цвят и спомага за страхотен загар! Мирише приятно и леко на морков и пръскалото е много удобно. Дразни ме само, че надписите отзад по опаковката се разтичат от мазното и жегата, но ще го преживея! 

☀️Isdin fusion water също е нов продукт за мен, като цяло и за нашия пазар. Има наистина много лека формула, която се разнася чудесно по лицето и още при нанасянето попива. Лицето стои дори леко матирано и изгладено. Въобще не се усеща и позволява допълнително наслояване на плажа. Има лек аромат, който не съм забелязала да дразни допълнително кожата ми.
слънцезащита за атопична кожа
☀️За малката пуканка залагам на Aderma. Това е втора опаковка от слънцезащитата им, която е специално създадена за атопична кожа! 👌 Малко е мазна и оставя леки следи по дрехи/количка при нанасяне, но предпазва чудесно и се разбира много добре с кожата на Иван. За допълнителна защита при него заложих на шапка и дълъг бански с допълнителен слънцезащитен фактор.



💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required