Глам моменти - март 2023

Аз съм човек, който абсолютно вярва, че малките радости са това, което правят животът по- хубав. Дребните неща, които ни карат да се усмихваме всеки ден са много важни и в най-женския месец на годината събрах нещата, които ме карат да се чувствам още по- добре в кожата си ежедневно. 
глам моменти март 2023 mac edge to edge mac teddy 2.0. prada paradoxe зара дънки
Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за март : 

1.👖Най- удобните дънки - моделите с висока талия си остават моят абсолютен фаворит, въпреки завърналите се тенденции за ниска такава. Тези са с перфектна дължина за по- ниски хора 👌, от много време не ми се е случвало да попадна на панталон(особено от Зара), който да не трябва да мине през шивач за скъсяване. ❗️ Бонус е правата кройка, която издължава оптически и в момента е много актуална! 🥳
2.💋 Mac Teddy 2.0 матово червило - е като подобрена версия на супер известното им Velvet Teddy червило. Успя да измести и моят личен фаворит от много години -Mehr. Teddy 2.0 е по- топъл, розов нюд и се комбинира чудесно както с розов молив за устни, така и с по- телесен. Powder kiss формулата се разнася много лесно и стои много естествено, без да изсушава прекалено. 
3. 💋 Молив за устни Mac Edge to edge- за моя подтон и предпочитания смятам, че няма по- красив розов цвят за молив. Супер дълготраен е, нанася се изключително лесно и дори може да се носи самостоятелно. 
4.🪄 Парфюм Prada Paradoxe  - супер интересен аромат, комбинация между сладникава и флорална нотка. Дълготраен и страхотен за пролетта! 
5.🍑 Sol de janeiro изглаждащ скраб за тяло- всичко в този продукт ми харесва. От опаковката, до крайния резултат. Скрабът е с нежни елсфолиращи частици и формула, която деликатно обгръща тялото. След измиване кожата е копринено гладка и мека, а ароматът е съвсем леко пристрастяващ.
6.🎥 The mole ( по Netflix)- един приятел ни светна за предаването и го изгледахме буквално на един дъх. Много ни хареса, мистериозно е и забъркващо. Ако харесвате мистерии, игри, escape rooms - 100% ще ви хареса. Друго, което много ми харесва при американците ( едно от най- малкото неща 🤣) е че знаят как се прави телевизия и предавания- няма живо предаване по 90 дни, точене на локуми тип индийски сериал и вмъкване на постоянни реклами. В 1 епизод има всичко- игри, елиминации, различни дестинации.


Ако сте пропуснали Глам моментите от февруари 2023 може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required