Глам моменти - Февруари 2023

Поредният месец се изниза, но не и без своите любимци. Много ми е приятно да водя тази рубрика и да запечатвам малките неща, които са направили ежедневието ми по- приятно! 
Любими глам моменти февруари 2023

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за февруари : 
  1. 🧥 Шлифер за миньони- поредната ми находка от Sinsay, които не се славят с високо качество дрехи, но пък размерът им ХХС е перфектен за по- ниски и дребни хора и аз за пореден път си намирам нещо много желано именно там.
  2. 🍾 Ezimit Pinot Grigio- фен съм си на белите вина и целогодишно залагам на тях. Това е много пивко и приятно. Освен всичко, опаковката е много красива и минималистична и е подходящо за подарък. Не го намирам онлайн, но ако го видите някъде - не го подминавайте! 
  3. 🍯 Nuxe melting honey body oil balm - кремът с най- уникалната и хидратираща формула. Супер плътна и пухкава текстура, която ама наистина се разтапя по кожата. Има много деликатен и женствен аромат. Прави кожата лъскава и гладка, след попиване продължава да е копринено нежна и наистина хидратирана. Много ми е любим за по- студените месеци.
  4. 💐 Sano Maxima Blue blossom омекотител за сушилня - колкото и омекотител да сложа, след високите градуси на сушилнята имам чувството, че все се изпарява. Спрей- омекотителят от Maxima ми е много любим продукт за такива ситуации. Конкретно този е с най- нежния, свеж и флорален аромат, който се задържа истински дълго върху дрехите. 
  5. 🧺 Панер за пране Brabantia- от доста време заглеждам този панер, който освен практичен е и красив. Най- сетне успях да го хвана на промоция! Сгъваем е, което означава, че веднага след употреба го “скривам” до пералнята. Също така ми позволява по по- красив начин да оставям несгънато пране! 🙂
  6. 🖼️ Перваз за картина ИКЕА - с този рафт дадох старт на декорирането на стените в хола, което ми отне цели 3 години.  Това може и да е годината, в която ще довърша дребните детайли у дома! Получи се много стилно и красиво. Спрях се на такъв тип перваз, защото ми дава повече свобода откъм рамки и техните размери, както и мога да добавям допълнително декорации. Смятам, че е чудесен вариант, ако имате “голи” стени.
  7. 🍓 Amore гранола ягода и банан - много ми допада комбинацията с елда. Супер вариант за добавяне към овесена каша сутрин. 


Ако сте пропуснали Глам моментите от януари 2022 може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required