Глам моменти - Януари 2023

От боледуване, пътувания, празници и какво ли още не почти не усетих кога този месец се изниза. И си е вярно, че този януари се усети като година! 

любими глам моменти януари 2023

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за януари : 

  1. 🧶 Пуловер с вълна - излиза ми изчерпан вече, но ако го видите някъде да си знаете, че си заслужава! Страхотно качество е и топли доста, защото има вълна в състава си. Цветът е изключително красив, леко различен и много актуален!
  2. 🍫 Casa Kakau дражета шамфъстък с черен шоколад - Casa Kakau са български производители, които влагат много внимание и любов в продуктите си. Тези дражета са просто блаженство. Не си позволявам да ям много сладко, но тези са с черен шоколад, много изчистен състав и си признавам без бой, че едвам се сдържам да не изям цялата опаковка наведнъж !
  3. 💅 Cuccio Крем масло ванилия и кафява захар- освен с божествения и деликатен аромат, този крем ме спечели с формулата си. Изобщо не е мазен и тежък, а в същото време формулата е плътна и хидратира наистина добре. Ползвам го всяка вечер преди лягане и за ръце, и за крака.
  4. 👄 Laneige sleep mask - като чуя sleep mask и си представям продукт, който облива устните ми с тонове хидратация, богата текстура (тип масло) и на сутринта се събуждам с меки и сочни устни. Е, този не е точно такъв, няма мазна и тежка формула, но устните се усещат много меки и сочни след употреба. Подходящ е и за употреба през деня, защото има блясък и лек розов цвят. 
  5. Bactojoy Femin пробиотик *- формулата му комбинира пробиотик, прeбиотик, коластра и екстракт от роза Дамасцена. Освен че подпомага чревния баланс, изгражда силен имунитет, подпомага вагиналната флора и минимизира възможността за инфекции, намалява подуването в корема и стимулира изхвърлянето на токсини. Промо кодът Beglam.girl10 ще ви осигури 10% отстъпка в сайта! 🛒 

Ако сте пропуснали Глам моментите от декември 2022 може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

* Партньорство

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required