Книжно ревю : Хората, които променят България 1 и 2

Отваряш първите страници и имаш чувството, че в ръцете си държиш не просто книга, а албум на добротата, наръчник за вдъхновение, истинско, актуално и “нашенско”. Така най- добре бих описала "Хората, които променят България". 
хората, които променят българия ревю
И първата, както и втората част са изключително мотивиращи и вдъхновяващи. Сред страниците им са събрани прекрасни примери от последните години, примери на доброто, примери и истории, които показват, че и в България могат да се случват хубави неща, стига да го правиш със сърце, желание и малко ум. Сред страниците ще намерите вдъхновяващи истории на хората, които стоят зад академия "Телерик", "Софтуни", "Хармоника", платформата "Уча.се", проектът "Капачки за бъдеще", както и други не толкова известни, но все пак процъфтяващи примери.

Освен всички вдъхновяващи истории, книгите са красиво формулирани, с цветни снимки, плътни страници и изключителен правопис, просто страхотно за окото оформление. 
хората, които променят българия ревю
За мен тези книги си имат направо колекционерска стойност- млад, български автор, вдъхновяващи истории, прекрасно оформление и изработка. Какво повече да кажа!

Ето и един много любим цитат от последната част : 

Истината е, че културата ни като общество никой не може да ни я спусне отгоре, тя се променя от човек към човек, от пример към пример. Държавата може да променя някакви неща, ако културата изисква от нея да ги промени, но културата трябва да я даваме ние. Много е важно да повярваш, че има неща, които зависят от теб.



Оценка : 5 от 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Хората, които променят България се предлага от AMG Publishing.* 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*ПР пратка. Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.* 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required