Глам моменти - ноември 2022

И този месец се изниза между кутиите с коледни играчки, подаръците и подготовка за предстоящите празници. Започна леко, но коледната еуфория все повече ме завладява. Нямам търпение да приключа с подготовката на всички подаръци и да се отдам на домашен уют, мандаринки и пуканки.
глам моменти ноември 2022

Но преди това, ето кои бяха любимите ми Глам моменти за ноември : 
  1. Пуловер на райе Sinsay - подобни пуловери са супер актуални този сезон. Конкретно този ми допадна, защото е супер мек и топъл и може да се носи както като туника, но и по- прибран. 
  2. 🧺 Sano Maxima Soft Silk омекотител за дрехи - по принцип съм много критична към подобни продукти, но този ме спечели още след първото пране. Ароматът е деликатен, но се усеща с дни след пране.

  3. 👀 Bonilash серум за мигли- серумът не е нов за мен и този път имам чувството, че ефектът се появи още по- бързо. В ежедневието си не всеки път имам време/желание да си слагам спирала, но когато го направя съм супер доволна и се чувствам като друг човек. Дори и без спирала обаче, миглите ми са много по-лъскави, плътни и черни и това го отбелязват и хората около мен. Вижте повече за серума тук.

  4. Makeup Revolution Creaseless Clips - тези фиби освен супер сладки са и много практични, защото наистина не оставят следи по косата и не се усещат на главата. Може да си прибирате предните кичури за да не ви пречат, докато готвите, чистите, докато се гримирате или просто докато си стоите пред дивана! 

  5. 🎥 🍿  Christmas movie - открих сезона с коледни филми с Falling for Christmas, който може да гледате в Netflix. Не бих казала, че е най- добрият коледен филм или че е задължителен за гледане, но ме пренесе на коледна вълна и не съжалявам, че го изгледах. 


Ако сте пропуснали Глам моментите от октомври може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required