Bonilash серум за мигли - ревю

Ако по- една или друга причина избягвате изкуствените мигли, добавяне на мигли косъм по косъм, ламиниране и други модерни “дейности”, но все пак търсите начин, по който миглите ви да изглеждат по- дълги и хубави, то този пост е точно за вас. 
бонилаш серум за мигли
Аз имам сравнително гъсти мигли, затова и никога не съм искала да си добавям други, но пък не бих отказала да имам още по- плътни и извити такива. Просто отварят много повече погледа, дори и без грим. Затова изобщо не се поколебах да пробвам Bonilash серум за мигли, който е абсолютно безопасен, дерматологично тестван и със специално подбрани съставки. Преди години бях ползвала подобен продукт и знаех какво горе- долу да очаквам. Вижте дали тези очаквания се оправдаха по- надолу в поста. 👀
бонилаш ревю


За самия продукт : 
Серумът пристига в малка опаковка. Употребата му е изключително лесна и удобна. Трябва да отбележа, че се използва само на горния клепач. Не се препоръчва употребата върху долните мигли или където и да е било другаде по очите, особено във вътрешността. Активната съставка в Bonilash дейста като раздразва фоликула на косъма и по този начин стимулира растежа и образуването на нови мигли. От марката препоръчват да се използва в продължение на 12 седмици и самата аз се убедих, че постоянството наистина е много важно. 

Как се използва ? 
Продуктът бързо се превърна в част от моята вечерна рутина. Аз съм човек, който си харесва рутината, не пропускам сутрин или вечер и го правя с желание. Имам особено отношение към  продукти, които са по- специални. Покрай акнето и лекуването му наблягам на медицинската козметика, та този серум е Глам частта на моята рутина. Използва се вечер, на почистени и подсушени очи. Нанася се много лесно- като невидима очна линия, буквално за секунди!

Какво е усещането ? 
Серумът е с много лека текстура, която се разнася лесно по космите, попива бързо и изобщо не се усеща. Първите няколко дни имах съвсем леко раздразнение след нанасяне, което изчезваше много бързо. След това не съм имала никакви проблеми, а моите очи са много чувствителни. 

Резултати : 
До 6тата седмица не забелязах кой знае каква промяна, но не се отказах! След 6тата седмица забелязах, че миглите ми започнаха да падат една идея по- малко, което е основен проблем при мен. Все още не забелязвах кой знае каква значителна промяна в дължината им. Това се промени след 10тата седмица. Миглите ми започнаха да изглеждат много по- добре, по- гъсти и плътни и определено по- хубави. А резултатите след нанасяне на спирала бяха УАУ.  Все още продължавам да използвам продукта, Въпреки че вече изминаха препоръчителните 12 седмици. Доста е икономичен, определено! Много ми харесва, че сега изглеждат по -лъскави и черни.

бонилаш мнения

Моите впечатления : 
Ефектът от подобни серуми не е пернаментен, тоест очаквам, че когато спра да го използвам миглите ми ще спрат да растат толкова и това според мен си е абсолютно нормално . Щеше да е прекалено лесно, ако беше обратното! 😆


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Публикацията е в партньорство с "Bonilash". Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях."

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required