Козметични любимци 2021

След като споделих за козметичните си разочарования  се замислих и за продуктите, които открих или преоткрих през изминалата година. В главата ми изникваха повече продукти от бялата козметика, защото ежедневният ми грим в повечето случаи е сведен до минимум. Исках този пост да е само с декоративна козметика, та ето какво успях да измисля : 

козметични любимци

Revlon Candid фон дьо тен - страхотен бюджетен продукт, ако търсите по- слабо покритие и естествен финиш. Този фон дьо тен се превърна в мой любимец и вече съм на 3та опаковка от него, главно защото придава на лицето ми онзи "сочен" ефект, от който хората с мазна и проблемна кожа по принцип странят. Опаковката е удобна за употреба, откъм трайност е средна хубост бих казала. Ако се запечата с пудра издържа часове наистина. Стои много нежно върху лицето и не запушва порите. В главата си съм го асоциирала като бюджетната версия на Backstage фон дьо тена на Dior. 

Dior Forever компактна пудра - като стана дума за Диор е редно да спомена и тази пудра, която не е получавала достатъчно внимение в блога, а го заслужава. Опаковката е изключително красива и луксозна, а самата пудра е божествена! Запечатва грима и матира лицето точно толкова, колкото трябва - не прекалено, за да запуши порите и да се усеща тежко на лицето, но достатъчно, за да го заглади и да му придаде онзи красив и сияен вид. Тази пудра всъщност се води фдт и дори има лек SPF в нея. Цената е абсолютно оправдана, защото е супер икономична! 

YSL Touche eclat коректор  - коректорът, заради който продължавам да съм фен на козметичните продукти на марката, въпреки че имах няколко разочарования. Този коректор с плътно покритие е чудесен за околоочната зона. Въпреки покритието си не е тежък, не се събира в сгъвките и видимо озарява зоната около очите. 

MAC молив за устни Edge to edge - това е любимият ми цвят за устни, а формулата на самите моливи на МАС е божествена. Плъзга се по устните много лесно и меко, а в същото време е супер дълготраен. 

Pixi on the glow стик - още един продукт, който хората с мазна кожа може и да не харесат, обаче аз пак съм много впечатлена. Продукт, който дори бих казала, че е доста иновативен и може да се използва по много начини - за хидратиране на устни, като масло за кожички, за "зализване" на стърчащи коси и като хайлайт. Аз го използвам именно като хайлайт- стои изключително красиво и много естествено озарява лицето. Не се усеща върху кожата и придава пак този сочен, мокър ефект на грима.  Нанасям директно с пръсти и потупващи движения над скулите, под веждите и над горната устна. 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required