Глам моменти - януари 2022

Януари месец винаги е много странен ! Студен, със сняг, без сняг, с хиляди обещания, очаквания, доста празници и ограничен бюджет след още по- големите празници! Е, този не беше много по- различен и очаквано прекарах повече време пред телевизора, та в днешния пост ще намерите няколко препоръки за предавания и филми! 

глам моменти

Ето и моите Глам моменти за януари : 

  • 🎥Emily in Paris - симпатично, леко сериалче, с което да разпуснете след дълъг ден. Може да го гледате в Нетфликс, ако все не още сте. Сериалът е с продуцент Дарън Стар, който е от създателите на  "Сексът и градът".  Уж лек, а някак успява да покаже голямата разлика между американското и френското мислене и ме кара да харесвам Франция още повече. 😄
  • 🎥James Bond No time to die - дали е най- добрият Джеймс Бонд, който може да гледате? Определено не, но пък е достоен завършек на поредицата, изиграна от Даниъл Крейг.
  • Ocean's Eleven и Ocean's Twelve - не знам дали има някой, който не ги е гледал.. но ако все пак не сте ще кажа само, че вече не правят такива филми! Мога да ги гледам постоянно! 
  • PNP крем за ръце с витаминни сфери и серамиди - и освен всичко друго, през януари пада голямо мазане на ръце, та няма как да не спомена и за този крем. Такъв тип опаковки с помпичка вече са ми много по- удобни за употреба вкъщи. Ароматът е много приятен, но тъй като количеството е доста вече ми омръзна малко. Другият път ще си взема варианта с бисквити. 💗Кремът е лек, попива бързо и не се усеща мазно, а в същото време хидратира много добре кожата. Серамидите повишават естествената бариера на кожата и спомагат срещу загубата на влага. 


Ако сте пропуснали Глам моментите от декември може да ги видите тук. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required