Глам моменти - декември 2021

Декември може и да е най- приказният месец от годината, може и да е най- стресиращият. Всичко зависи от вашата нагласа и от това колко често обръщате внимание на себе си. Напоследък много говоря за това, но смятам, че ние жените все се затрупваме с прекалено много задачи, лесно поставяме някой друг преди себе си( не само деца, но и шефове, половинки и т.н.) и преди да се усетим сме загубили духа на коледните празници и сме уморени. 

глам моменти

Затова моят списък за този месец включва няколко интересни продукта, с които можем да се поглезим и да направим обстановката в дома по- приятна, по- отпускаща и определено по-приказна. Ето и моите Глам моменти за декември

  • Holiday bliss от Moments now candles - не ги споделям за първи път, но това е любимият ми български бранд за свещи. Успяха да ме спечелят с невероятното си отношение към детайл, дизайн, изработка - абе всичко! Този лимитиран вариант пристига в прекрасна метална опаковка в любимото ми розово злато и мирише точно на Коледа! Топ нотката е портокал, усещат се и други цитруси, както и лека сладост. Ето ви идея как да се поглезите след дълъг ден - сипете си от любимото вино и запалете тази уникална свещ. А защо да не я изберете и за подарък на някой близък ? 
  • Постер от Pla-kat - чудесна селекциа от красиви плакати, отново "родно производство", които пристигат индивидуално опаковани, тоест са чудесни и за подарък. На мен ми отнема много време да декорирам стените в дома ни ( за 2 години успях да си избера 2 плакета, но пък какви!). Качеството им е много хубаво и внасят много уют в спалнята. Избрала съм и за детската, предстои да ги закача и тях до няколко дни. На снимката ще видите постер Pink roses и постер I see you. До края на месец януари може да се възползвате от 10% намаление с промо код - MARIA10.
  • Фотокнига от Pixi photo books - отново български продукт, подходящ за подарък, с гарантирано високо качество. Вкъщи имаме една от големите фотокниги с твърди корици и твърди страници. Освен, че снимките са с много високо качеството може да избирате между готини готови варианти ( на корици, автоматично подреждане на снимки) или абсолютно самички да персонализирате всеки един детайл. Всичко става много лесно и бързо и може да го направите директно от телефона. 
бг свещи

картини за дома

pixi photo book мнения


Ако сте пропуснали Глам моментите от ноември може да ги видите тук. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required