Глам моменти - ноември 2021

Ноември е уют, забавяне на темпото, повече чай, тиква и колички навсякъде! 

глам моменти

Ето и любимите ми Глам моменти от ноември : 

  • Creamy eye treatment with avocado на Kiehls - кремът, който беше с мен през цялото безсъние и който буквално върши чудеса. Мисля, че смело мога да го обявя като най-любимият ми околоочен крем (на мен и на половината интернет. И с право!). Изключителна богата и плътна формула, която обаче изобщо не се усеща тежка и мазна върху кожата. Попива бързо, а оставя кожата видимо хидратирана и озарена. Хубаво е да се размаже и сгрее на пръстите, преди да се нанесе, за да се активират съставките. 
  • Royal honey душ- гел на Apivita - още един продукт, който да допълни семейната идилия. Богат на етерични масла, този душ-гел се грижи не само за кожата ви, но и за сетивата ви. Подходящ е дори за суха кожа, защото е с изключително хидратираща формула, без сулфати. Има наистина уникален аромат на мед, а опаковката с помпичка е не само икономична, но и много практична. 
  • Многократни тампончета за грим от Одоната - чудесен вариант за екологичен и бюджетен продукт, който може да замести употребата на памучни тампони. Тампоните са 7 на брой и пристигат в компактна кутийка, която е произведена от почистена от океана пластмаса.  След всяка употреба ги изплаквам с душ- гел или малко сапун. Могат да се перат и в пералня, което аз все още не съм правила. Ползвам ги вече над месец и исках да видя дали ще успея да свикна с тях, преди да ги препоръчам. Малко по- твърди са от памучните тампончета, което според мен е разбираемо. С няколко капки мицеларна вода се размекват и са чудесни за премахване на грим. 
глам моменти


Ако сте пропуснали Глам моментите от октомври може да ги видите тук. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required