Глам моменти - октомври 2021

 Реших да започна нова рубрика в блога, в която всеки месец ще споделям по нещо любимо. Може да очаквате книги, козметика, място, вино - всичко, което е направило ежедневието ми по- приятно и бляскаво, тоест моите Глам моменти.

Глам моменти
Ето и любимите ми Глам моменти от октомври : 
  • Ризлинг на Varna Winery - нямам претенции, че съм разбирач, просто любител на виното и човек, който обича да завършва деня си с чаша хубаво вино в ръка. Та като такъв, обичам да пробвам различни такива и се радвам, когато случайно намеря нещо готино. Случаят с това беше точно такъв, намерих го в Лидл и цената му е супер достъпна. Riesling на Varna Winery е много леко и ароматно вино. Задължително се консумира охладено и в компанията на любим човек! 💛
    глам моменти
  • - книгата се чете много лесно, в типичния стил на автора, на моменти те кара да се усмихнеш, на моменти да се насълзиш.

    Така че играй. Учи се. Расти. Преследвай мечтите си. Намери някого, когото да обичаш. Дай най-доброто от себе си. Бъди мил, когато можеш, и твърд, когато трябва. Не губи приятелите си. Не върви обратно на посоката на движение. Тогава всичко ще е наред. 

    фредрик бакман нещата които синът ми трябва да знае за света
  • Шоколадови картички Гайо и Anna's Chocolate flowers - аз вече започвам да се подготвям за най- любимия ми празник и с риск да разваля няколко изненади ви споделям много яка идея за сладка изненада. Поръчки за шоколадите ще се приемат до 1ви ноември, така че не се чудете много! Може да избирате между различни опаковки, персонализирано пожелание и вкус на шоколада.
    подаръци коледа 2021


💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. Част от снимките
не са мои, а са взети от официалните сайтове на посочените продукти.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required