Топ 3 продукта за лятото от Nuxe

Nuxe е френска марка, която е на пазара от началото на 50те години. Името на марката е вдъхновено и от "мотото" на бранда- Nature и Luxury. Всеки продукт се разработва внимателно, а във формулите им няма парабени и минерални масла. 

Това лято изпробвах още няколко от продуктите им за тяло, в които се влюбих и така се роди идеята за този пост. 

топ 3 продукта nuxe

Ето и моите топ 3 продукта за лятото от Nuxe : 

  • Melting spray high protection SPF 50 - трета изхабена опаковка и трето споменаване в блога! Абсолютен фаворит ми е и я препоръчвам горещо( без значение дали е за плаж или в градска среда). Предлага висока защита, има лека и топяща текстура и приятен аромат. Предпазва кожата от изгаряне, но все пак се сдобиваш с хубав тен. Хидратиращата формула прави кожата мека и гладка, без да се вижда или усеща. 
  • Refreshing after-sun lotion - този освежаващ лосион за тяло е всичко, от което кожата ви има нужда след дълго излагане на слънце. Удължава тена, успокоява кожата и я прави копринено гладка! Кремът е с божествена текстура, която се разтапя по кожата, оставя я изключителна мека и хидратирана за дълго време. Има много приятен аромат, към който бих казала, че съм пристрастена! 
  • Prodigieux флорален парфюм - опаковката от 50 мл. е изключително подходяща за пътувания. Ароматът е много близък до този на маслото от серията, но е по- усезаем, без да е прекалено тежък. Не е от най- дълготрайните, но в комбинация с останалите продукти от серията е чудесен избор за лятото. 
топ 3 продукта nuxe
Освен тези продукти съм приятно впечатлена и от серията им Reve de Miel. Като цяло смятам, че марката не получава достатъчно любов! Ако си имате любими техни продукти ще се радвам да ми ги споделите!

Още за Nuxe в блога : 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required