Любими играчки на Иван ( 24 месеца)

Имах идея по- често да споделям такива постове, но последните няколко месеца изкарваме главно навън и играчките вкъщи не са много на почит. Все пак обаче, Иван си има своите любимци и днес ще ви разкажа точно за тях. 

любими иргачки

-Дървен сортер - Играта се води за малко по-големи деца, но Иван успешно се заиграва с нея от няколко месеца насам. Това, което аз правя е да подготвя само "един ред" с шаблони. В началото той само се опитваше да пуска блокчето с картинка в дупката, след това да вади и прибира блокчетата, после започна да се заглежда в шаблона и сега вече успява да ги пусне на правилните места. Лесно мога да "променя" играта като добавям по 1 различно блокче на тема, да добавям повече блокчета, повече шаблони и други - тоест играта ще се използва още дълго време, което винаги си е плюс. 

- Детски часовник за сортиране и нанизване - още една чудна игра с много приложения. В началото може да се използва само като сортер, после за нанизване и вече при по- големи деца за научаване на часовника. 

- Музикален дървен пъзел - нямам идея как все още не му е омръзнал ( тактиката с ротацията на играчки явно има много добър ефект), но този пъзел продължава да е абсолютен фаворит всеки път като го изкарам. Звуците са много реалистични, не са прекалено силни и стряскащи. Илюстрациите на самите животни също са много хубави, което не при всички подобни пъзели е така. 

- Дървено влакче - Иван обожава да си прави дълга писта из цялата стая и през нея да си кара влакчето. Не очаквах, че ще предизвика чак такъв интерес, но тази писта бързо се превърна в любима! 

- Дървен автобус - всякакви превозни средства са актуални вкъщи. Този е чудесен, защото е червен, на два етажа и има малки фигурки, с които вариантите за игра стават още повече! 

дървени играчки woodenmagic

дървени играчки woodenmagic
Постът е в колаборация с woodenmagic.eu .В сайта ще намерите освен чудна селекция от играчки на марки като Viga toys, която е любима вкъщи, но и дървени сетове за катерене, триъгълник на Пиклер и други катерушки, които те самите произвеждат.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. "

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required