Глам моменти - август 2022

Август бил следобедът на годината, но на мен този следобед ми се стори прекалено горещ и нямам търпение да дойдат по - хладните дни! Ако ме бяхте попитали преди няколко години изобщо нямаше да кажа нещо подобно, но тази година положението е такова - август + климатик = В.Н.Л! 

глам моменти август 2022

Ето и моите Глам моменти за август : 

  • Top Gun : Maverick - най- сетне успяхме да намерим време да го изгледаме. Определено е един от най- добрите филми, които съм гледала през последните години. Актьорската игра няма смисъл да я коментирам, филмът беше истински, драматичен, напрегнат, но в същото време много емоционален. 10 от 10! 
  • Nivea стягащо мляко за тяло с Q10 ** - много добро бюджетно попадение от марката. Опаковката с помпа е много практична и удобна. Кожата е хидратирана и мека, попива бързо и не се усеща мазно или тежко. Има много лек и цитрусов аромат, което винаги е плюс. Формулата с Q10 и витамин С прави кожата по- стегната и еластична. 
  • YSL озаряващ коректор с пълно покритие - този коректор беше абсолютен хит преди няколко години. Аз съм му фен от тогава, но честно казано го бях позабравила. Този месец започнах да го използвам по- често и си припомних защо толкова много го харесвам. Стои супер естествено и деликатно на кожата, не се събира в сгъвките ( дори и без пудра, но с пудра стои още по- стабилен). Аз използвам цвят 1,5, който ми пасва перфектно за леко озаряване под очите. Прави погледа по- свеж и зоната около очите по- озарена. Писалката е удобна за прецизно нанасяне, че даже и леко разнасяне. Бих го определила и като доста икономичен.
  • YSL Black opium Floral shock - още един позабравен любимец. Тази версия е по- лека от класическата, но все пак може да дойде тежка, затова не бих го определила като типичния летен аромат. Обожавам комбинацията от кафе и ванилия, в случая в допълнение с флорални нотки. Ароматът е различен, специален и много дълготраен! 
  • Безшевен сутиен от H&M - обожавам да нося такива "сутиени", които са супер удобни, леки и меки. Стоят чудесно под тениски, блузи, дори и топове. Тънките презрамки стоят много нежно и деликатно. Взех си и черен и бежов и ги нося постоянно. Могат да се носят и като топ с панталон с висока талия и риза! 
ysl любими продукти

nivea q10 стягащо мляко


Ако сте пропуснали Глам моментите от юли може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

** Продуктът ми е изпратен като ПР пратка.**

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required