Детски пантофи Ненито

Иван вече ходи, тича, пада, става, но аз все още изпитвам голямо затруднение в намирането на правилната обувка за него. Ето защо реших да напиша цяла статия за тези пантофи, които определям като откритието на сезона! 
детски пантофи

За пантофи Ненито :
- Изработени са от естествена кожа, могат да се носят и на бос крак, защото кожата е мека и не спарва крачето. Иван ги носи именно така! 
- Подметката е изработена от мек велур ( тип босоходене), което позволява свободно движение на крачетата и развитие на стъпалото.  Не се плъзгат, дори и по плочки - тествано! 
- Може да поръчате допълнителна вълнена стелка, която да топли крачето през зимните месеци. 
- Пантофите имат еластична лента, което улеснява обуването, държи крачето стабилно и държи пантофата на мястото ѝ. 
- Всеки чифт пантофи се прави ръчно и в България. Може да изберете сами кожа и картинка. 
- Изработват се за няколко дни. Мисля че в София могат да се намерят в някои магазини, но аз поръчах с куриер ( работят със Спиди и дори са с безплатна доставка). 
пантофи за вкъщи

Не знам дали е нужно да споделя, но този пост не е рекламен. Една приятелка ми сподели за пантофите, останах наистина приятно впечатлена и нямаше как да не споделя с вас. Иван ги обожава и иска да е постоянно с тях. За него избрах сивички с пингвин ( исках нещо по- неутрално и с апликация, която няма да го разсейва прекалено много, затова не избрах така любимите му колички). Жената, която ги изработва е изключително мила и отзивчива. Може да разгледате сайта тук, в него ще намерите форма за контакт, аз и писах във Вайбър. 


Лично мое мнение е че пантофките са подходящи за вече проходили деца и по- скоро за вкъщи. Вижте тук какви съвети дават професионалистите за избор на обувки за прохождане. 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required