Първи избор на обувки - консултация с Prime Health

Изборът на обувки за прохождане си е много трудна задача, а по време на пандемия, нещата стават още по- сложни. След 5 върнати поръчки, 1 чифт неудобни обувки, събиране на мнения и много въпроси, на помощ идват Prime health, с тяхната индивидуална консултация

бебешки обувки избор


Какво представлява тази консултация? - Срещата се провежда онлайн, в удобно за вас време и се води от старши рехабилитатор Цветана Вълканова, която е с над 40 години опит в детската рехабилитация. Освен че може да зададете всякакви въпроси, ще получите информация за подходящи обувки за прохождане, съвети за избора на правилните обувки, както и дали детето реално е готово да проходи, за какви знаци да гледате, какво да не правите и други. 


Какво трябва да знаете? - Хубаво е детето да е будно, докато провеждате срещата, за да може рехабилитаторът да го погледне и да ви даде съвети и насоки. 


Какво да НЕ правите? - Не е препоръчително да се закупуват прекално тесни обувки, такива с твърда и дебела подметка. Неправилният избор на обувки може да доведе до плоскостъпие, болки в ходилата и неправилно прохождане, което прави избора на подходящи обувки много отговорна и важна задача.


Моето мнение: Срещата ни мина бързо, без излишни приказки, което за мен беше много практично. Получих отговор на всичките си въпроси и вече знам какво да търся в една буйка, а именно - да е мека и удобна, с анатомична стелка и каучукова или гумена подметка. Също разбрах, че Иван е не само готов за прохождане, но и се справя много добре. Освен това научих, че държа по леко грешен начин ръцете му докато ходи, което ми беше адски полезно. Говорихме и за избора на сандали- те трябва да са затворени отпред и да са с подсилена пета отзад, за да не се плъзга крачето напред, когато се изпоти.


Това далеч не е всичко, което Prime health предлагат като услуги. Може да се допитате до тях за масажни техники и гимнастика за бебета или да си изберете 1 от 6 теми за индивидуална консултация. Освен това, те имат разработена и програма за изморени родители, която включва ефективни и лесни упражнения, която аз естествено тествам и предстои да ви разкажа и за нея. 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Публикацията е в партньорство с "Prime health". Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях."

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required