Любими бебешки книжки от 6 до 9 месеца

Това може и да е новата ми любима "рубрика", може и да не е! Само количеството книги вкъщи, тайно подсказва, че съм обсебена от детски книжки! Вижте тук първа част от поредицата, която включва книжки от 0-6 месеца! 

бебешки книжки

Ето и списъка с най- любимите книжки от последните месеци : 

1. Лека нощ - книга със звуци - с твърди страници, симпатични илюстрации и хубави звуци, единствената лека забележка, която имам е че бутончетата се натискат една идея по - трудно.

2. Моята книжка за докосване - от Лидл, позволявам си да я споделя, защото те редовно пускат подобни.

3. Ходим на гърне  - има много звучни рими, хубави илюстрации и става за ядене!

4. Концерт в гората - музикална книжка - бутончетата се натискат лесно, мелодиите не са прекалено силни и са изключително приятни. С хартиени страници е, а Иван много обича да ги разлиства, та вече има няколко скъсани, но все пак много я харесваме и я препоръчвам!

5. Зайка иска да поспи - твърди корици, капачета, кратки изречения- абсолютно попадение. Цялата поредица е повече от страхотна и много подходяща за преди сън.

6. Децата на животните  - пак книжка на Фют, но наистина са им много добри! Отново прекрасни илюстрации, кратък текст, дебели страници, а капачетата се вадят с плъзгне и дърпане и веднага грабват интереса на детето! 

книжки фют

книжки със звуци

музикални книжки


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required