Мама е права

След като успешно завърших "Не на диастазата" и се уверих в страхотните резултати на програмата, изобщо не се замислих да се доворя отново на Мама съм и да се включа в "Мама е права. "

мама е права

За самата програма :

* Тази програма е значително по- кратка от Не на диастазата, само 5 седмици и отново включва кратки и лесни упражнения. Преди началото получих мейл с бонус упражнения, един цял клас на Ваня(отново на тема Изправяне на гърба) и покана за затворена фб група ( в която можеш да получиш много информация, допълнителна мотивация, както и практични съвети).

* Изцяло онлайн е, имаш нужда само от няколко допълнителни материала, като дори и те не са задължителни. Аз вече имах йога тухличка и постелка, така че това, което си купих беше заоблеха тухличка и колан за йога. Ваня дава съвети с какво могат лесно да се заменят в домашни условия. 

* Като участник получаваш достъп до материалите и след края ѝ ( до 3 месеца след това).


Моите впечатления : 

* Срещнах трудности с организацията на свободното си време, затова и се включих към края на програмата, което всъщност изобщо не е проблем, тъй като всичко е онлайн. 

* Още с първото упражнение ( което е изключително лесно) изпитах трудности и разбрах, че съм направила правилния избор с този проект. Към края на тренировките, упражнението за врат, което толкова ме притесняваше вече не ми беше толкова трудно. 

* Всяка седмица има различен фокус. Например, седмица 2 акцентираше върху мобилността, като отново ми помогна да разбера, че не съм много мобилна. Първия ден не можах да изпълня упражненията и да задържа всяка поза по 1 минута ( да, само една кратка минута!), но към края това не беше проблем.

мама е права мнения

мама е права онлайн


Програмата е супер достъпна и лесна. Адски много харесвам начина, по който Ваня обяснява всяко едно нещо и наистина лесно можеш да се справиш с всичко вкъщи! 

Не бих казала, че след тези 5 седмици вече имам перфектна стойка- това е нещо, над което ще трябва да поработя още, защото често го забравям. Моят проблем със стойката дойде с растящото коремче, което тежеше на тялото ми, дърпаше напред и се получаваше чупка в кръста.  Тогава не знаех как да се погрижа за това и често се оплаквах от болките в кръста.  Но! вече знам какво и как да направя, по- често ми се случва да се замисля за стойката си в ежедневието и да си напомня как точно да застана, за да не се изпъчвам и да не ме боли после кръста. 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Публикацията е в партньорство с "Мама съм". Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях."

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required