Глам моменти - януари 2024

Измежду обещанията, целите, боледуванията и надеждите се изниза първия месец за годината! Усети се като цяла вечност, а беше изпълнен с всевъзможни задачи и дейности!

глам любими моменти януари 2024 beglam

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за януари 2024 : 

🧥Палто Sinsay - последно време си намирам много връхни дрехи в Sinsay, главно защото е един от малкото магазини, в които има ХХС размер. Знам, че модата е друга, всеки носи сиво/бежово, обаче на мен това ми хареса! 😀 И най-важното - кройката му е страхотна и направо ми заспа. Малко взе да ме натоварва това с тенденциите, да си в час с всичко, да дебнеш нон-стоп за номера, за да изпревариш някой.. и накрая всеки носи едно и също.. Тази година съм си обещала, че ще нося по- смело дрехи, които ме карат да се чувствам добре! 
🍫 Palmers лосион за тяло - стар фаворит, към който обичам да се връщам в по- студените месеци. Прави кожата много гладка, хидратира добре и за дълго, а ароматът… е меко казано пристрастяващ. Другото, което много харесвам в този лосион е че е с помпичка. Много е удобно за употреба. Да не забравя, че е и изключително бюджетен вариант.
💋 Молив за устни Makeup forever Endless cacao - супер популярен продукт, и с право! Страхотен цвят, малко по- тъмен от моят естествен контур на устните. Плъзга се по кожата и се прелива разкошно. Стои красиво и самостоятелно, както и в комбинация с червило или глос за устни. Онлайн трудно се хваща наличен, с повече късмет може да се намери и в Sephora.
🍒 Масло за тяло Cherry The body shop - манията ми с черешите продължава и това е поредният продукт, който ме спечели! Точно тази серия е лимитирана и я пускат само за зимата. Видях, че има още малко бройки налични. Освен че ароматът му е божествен и пристрастяващ, формулата му също е страхотна. Разтапя се по кожата, хидратира чудесно, без да лепне или да е мазно.  
💋 Pixi Liplift max Sheer rose гланц за устни - страхотен продукт за ежедневието. Има много красив блясък и избледнява равномерно. Има лек изтръпващ ефект и прави устните по- големи. Може да се носи самостоятелно, може и с молив за устни. Аз го комбинирам с горния молив.
🎥 Pretty woman - в последния месец изгледахме доста от "старите" филми и едно е ясно - вече не правят такива филми. Този ми е един от любимите! Няма какво повече да допълня.. Съмнява ме да има човек, който не го е гледал.. А ако не сте..значи може би сте прекалено млади за блога ми! 😆

Припомнете си Глам моментите от миналия януари
💛 Ако постът ви е харесал ще се радвам да ми оставите коментар ! 💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required