Козметични любимци 2023

След разочарованията идва ред и на любимите ми грим продукти за 2023. Тук ми беше малко по- лесно, признавам си. Просто се замислих кои продукти използвам ежедневно, към кои посягам, когато искам да се почувствам още по-специално и хоп, списъкът беше готов! 
козметични любимци 2023
Ето и козметичните ми любимци за 2023 : 
козметични любимци 2023
🪄 Nars liquid blush - цветът си е класика в жанра. Orgasm е нежно розово, което стои красиво почти на всяка кожа. Ама наистина красиво. Дори и в ежедневието, дори и със съвсем лек грим. Стои разкошно и се разнася лесно. Придава на лицето естествен розов, жизнен вид. Формулата е малко по- течна, но се свиква с нея. Откъм трайност нямам никакви забележки, а самият продукт е много икономичен. 
🪄 Chanel cream -gel bronzer - имам мини варианта, който съм почти сигурна, че ще ми стигне докато стана на 80! Изключително икономичен продукт, който стои точно като сянка, без да е прекалено натрапчив. Опаковката се усеща луксозно и е повече от подходящо и за подарък. 
🪄 Fenty skin пудра - тази пудра не е нито нова за мен, нито нова за пазара. Имам я от много време, преди много я харесвах, но малко я бях забравила покрай други продукти. Може да се каже, че тази година я преоткрих. Отново имам мини варианта, който ми е предостатъчен. Пудрата е фина и деликатна, запечатва грима и не запушва порите. Стои много естествено и матира лицето. 
🪄 Fenty gloss bomb Fu$$y heat - много красив гланц за устни, с невероятен блясък и лек изтръпващ ефект. Четката на този гланц е феноменална, толкова голяма и удобна. Формулата е плътна, леко мазна, буквално се плъзга по кожата. Просто мечта! 
🪄 Nyx nude truffle молив за устни - най-бюджетният продукт от цялата публикация, но с нищо не отстъпва на другите. За моята кожа, това е най-добрият цвят за естествено очертаване на устните. 
🪄 YSL Lash clash extreme volume спирала - изключително черен туш, който търпи наслояване и може да придаде доста драматичен вид на миглите. Не се рони и не ми дразни на очите. Прави миглите големи и хубави. 
🪄 Dior Addict lip glow Pink - все пак се намери продукт за устни на марката, който да ми хареса! Ето тази опаковка вече се усеща малко по-луксозно. Формулата е много интересна. Хем е като балсам за устни, хем оставя лек тинт. Усеща се хидратиращо, меко и прави устните много естествени и красиви. 



💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required