Богиня на плажа - фитнес програма от Руми Илиева | тренировки от вкъщи

Програмата "Богиня на плажа" е част от онлайн студиото на Руми Илиева. Това всъщност е най-новата ѝ програма, която включва "само" 5 тренировки.. но какви?

Богиня на плажа - фитнес програма от Руми Илиева | тренировки от вкъщи

Въпреки че я завърших миналата седмица я определям като перфектната програма за лятото. В този сезон предпочитам да следвам по - кратки програми, защото ми се случва по-често да пропусна тренировка и дългите такива се проточват повече във времето. След "Корем мечта", която е най-предизвикателната програма, която съм правила, очаквах нещо по-леко. Все пак само 5 тренировки, без уреди... но с Руми рядко лесното е лесно. 😀
Богиня на плажа - фитнес програма от Руми Илиева | тренировки от вкъщи

Общо продължителността на всяка тренировка е около 35 минути, с включено загряване и разтягане. Основната част е разделена, за да обхваща цялото тяло. Частта за цяло тяло е само 20 минути, а след нея има допълнителни 3 минути за гръб, с добавени уреди. 


Не се подвеждайте под тези "само" 20 минути, както аз направих.😅 Това са 20 минути, без почивка! Интервалите на трениране са 30/80 секунди. 30 секунди аеробно упражнение( за почивка👀) и 80 секунди основно упражнение. Тази част е без уреди, но на някои от кратките упражнения аз си добавях и гири, което допълнително да ми "улесни" нещата. На първата тренировка изгорих над 200 калории. 

             Регистрирай се с отстъпка в студиото сега

Богиня на плажа - фитнес програма от Руми Илиева | тренировки от вкъщи

Въпреки че тренирам с Руми над година, в тази програма имаше нови и за мен упражнения. Самите интервали също бяха нови, съответно и по- предизвикателни. В спорта, стресът и промяната е страхотен начин за ускоряване на метаболизма и стягане на тялото. 


Идеята ми за "лека програма" се оказа съвсем грешна, но пък по много приятен начин. Това е една от причината да тренирам с Руми. Тренировките са уж лесни и бързи, а резултатите са повече от страхотни! 


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Афилиейт линк*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required