Книжно ревю : Пазителят на тайни от Джайпур

"Пазителят на тайни от Джайпур" е като продължение на "Изрисувано с къна". Казвам "като", защото и да не сте я чели, пак ще успеете да се потопите в историята. Но! най-добре е да си прочете първо едната, после другата! 
Пазителят на тайни от Джайпур  ревю
Авторката Алка Джоши има изключителен талант - с такава лекота пише и омайва, потапя в света на героите и ви кара да се чувствате все едно ги познавате!  Беше ми изключително интересно да видя какво се е случило с героите през годините, как ще се представени те и дали този интересен сюжет ще се запази и във втората част. 
пазителят на тайни от джайпур ревю
Този път историята е малко по- различна, но все пак изключително динамична и интересна. Започва с вече порасналия Малик, но бавно се разгръща и представя както нови герои, така и стари такива. Пак по този изключително интересен и увлекателен начин, присъщ на авторката. 

Това е книга, която показва различните съдби и действия, книга за порасналите деца, книга за любовта и раздялата. Тази поредица е една от любимите ми за тази година и определено я препоръчвам. 👌
пазителят на тайни от джайпур ревю

Повече за "Пазителят на тайни от Джайпур"   вижте в сайта на издателството, откъдето може да си я поръчате. 

Споделете ми дали сте я чели ? 💛


Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*ПР пратка*


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required