Глам моменти - септември 2023

Септември е много специален месец, особено тази година, защото станах на 3️⃣0️⃣ ! Часът е 9 вечерта и мен току що ме осени идеята, че измина почти цял месец и утре вече ще е октомври!!! 

глам моменти септември 2023
Преди съвсем да съм му изтървала края 😀, ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за септември :

👟 Черни кецове Armani - от много време си търся подобен модел, но ми беше много трудно при избора. И тези доста ги мислих, но едно допълнително намаление и бонус точки за отстъпка наклониха везните. Определено съм доволна от избора си, защото стоят чудесно както и с панталони, така и с рокли. 
💇🏻‍♀️ Маска за коса Mоroccanoil - ох, още един продукт, който трябваше да издебна на промоция. Цената не е никак малко, но определено е оправдана. Ако имате изтощена от боядисване, накъсваща се коса, заплитащи се краища - това е вашата маска! Още след първото използване, косата ми беше много по-мека и гладка. Вече я използвам почти 2 месеца и ми прави впечатление, че накъсване почти няма. Продуктите на марката преди ми бяха много силни и въобще не бях доволна, но явно косата ми не е имала нужда от тях. А сега тази маска буквално ми спаси косата. 
🍐 Парфюм Sultry Pear Zara  - времето леееко захладня и аз нямах търпение да извадя по- сладникавите парфюми. Знам, че парфюмите на Зара не са с най- доброто качество/съставки, обаче пък за тази цена са наистина добри! Имат изключителна трайност, а ароматите са като на някои топ марки. Този не е изключение. Виждам, че точно в момента не е наличен, но си го запазете в любими и се оглеждайте! 
💧 Wild дезодорант **- откакто родих единственото, което ме спасява против изпотяване е климатикът! 😂 Но този дезодорант не е никак лош. И идеята му е много готина. Това е натурален дезодорант за многократна употреба. Може да избирате между различни аромати на пълнителите. Много е деликатен и не дразни кожата. Нанася се лесно и не се рони, както се е случвало с други подобни натурални продукти. Ароматите са леки и нищо прекалено силно. Ако се нанесе повече продукт може да остави следи по тъмни дрехи, но бързо се свиква колко продукт е достатъчен. 
🦷 Комплект електрически четки за зъби Oral B - изчаках доста с мнение за тези четки, защото са си инвестиция. Ползваме ги от януари месец и съм супер доволна. Отново бих посъветвала да се оглеждате за по- голяма отстъпка. Имат си доста екстри, 7 режима на работа, станция за бързо зареждане. Едно от любимите ми неща е smart приложението, с което можеш да следиш точно как и колко добре си миеш зъбите, да следваш различни програми, да получаваш съвети и подобни. Потвърдено от зъболекаря ми - справя се наистина добре с почистване на зъбите. 
🎥 Selling the OC - изгледахме го за една седмица и много ни зариби. Вторият сезон имаше малко повече драма, но пък типично “ по американски”, действието се развиваше много бързо.


Припомнете си Глам моменти от миналогодишния септември
💛 Ако постът ви е харесал ще се радвам да ми оставите коментар ! 💛

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
** Афилиейт линк. Всички останали линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля
нищо от тях. **

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required