Корем мечта с Руми Илиева - Тренировки от вкъщи

Въпреки че тренирам вече над година в онлайн студиото на Руми Илиева, тази програма направо ми скри шапката! Това е може би 5тата програма, която правя без прекъсване и ми се стори много трудна и предизвикателна. Което в спорта винаги е хубаво нещо!
Корем мечта с Руми Илиева  - Тренировки от вкъщи
В началото ми беше много трудно наистина. Чак не можех да повярвам. Това хем ме мотивираше да продължавам, хем малко ме дразнеше, защото ми беше чак толкова тежко! 😁

Ето какво казва Руми за самата програма : 
"Корем мечта" е изключително интересна и разнообразна програма. Включила съм всичко, което научих от възстановяването на моя корем. Това не е програма само за корем, а за цялостно здраве на корема и тазовото дъно. Тренираме много здраво цялото тяло, така че няма нужда да правиш нищо повече от тренировката си за деня + мини корем 3-5 седмично". 

Програмата включва 70 тренировки. Това е една от най-дългите програми, на мен ми отне около 4 месеца да я приключа. Но в нито един момент не ми доскуча! 

За всеки ден има включено загряване, основна част, както и разтягане. Към някои има "мини" тренировки, които са с продължителност само 3 минути и са конкретно насочени към коремните мускули. Тези мини тренировки ги има и като отделна програма в студиото, като във всеки един момент може да се върнете към тях. 

Какво ви трябва за програмата : 
Постелка, ластици и гирички са напълно достатъчни. Ако имате място за фитнес топка- ще ви е от голям позитив, но и да нямате - не се притеснявайте. В програмата има посочени заместители, както и вариации за заместване. Аз нямам топка, но освен с гири тренирам и с пудовка от 6кг. 

! Корем мечта не е подходяща, ако имате диастаза. Аз имах такава след раждането и тук може да видите как се справих с нея. Въпреки това някои от упражненията не бяха подходящи за мен и ги променях. ! 

Освен корема, резултати ще забележите наистина по цялото тяло. При мен най- голяма разлика има в ръцете и гърба. И това не е мое наблюдение, аз съм малко критична към себе си и винаги последна забелязвам нещо подобно, но получих доста коментари от близки и приятелки към края на програмата. 

С прогресирането на програмата, упражненията не стават по-лесни. До последно се предизвиквах на макс! Това е така, защото по време на цялата програма се учиш как правилно да активираш коремните мускули. Съответно с времето ги натоварваш по- целенасочено( и дори правилно) и едно "леко" упражнение придобива съвсем друг смисъл. 



Вижте тук защо обичам да тренирам от вкъщи. В момента може да закупите достъп до студиото на промо цена, с възможност за безплатно 7 дневно тестване. 

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Афилиейт линк*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required