Книжно ревю : It starts with us | летни книги 2023

"It starts with us" е продължението на така нашумялата "It ends with us". Книгата започва с бележка от авторката, която ме оставя с едно неприятно усещане. Начина, по който благодари на “цялото тик ток общество”, че тази книга била “по-лека, защото читателите го заслужават”… Да видим!

Книжно ревю : It starts with us | летни книги 2023

Всичките ми притеснения, че книгата няма да е достатъчно добра, ще бъде прекалено романтизирана и напудрена .. се изпариха още в началните страници. Авторката не е избягала изобщо от стила си и историята е заслужено продължение на първата част. 


Сюжетът продължава да се върти около същите главни герои, Лили и Атлас. Представени са като отделни личности, със собствените си проблеми, ангажименти и трудности. Авторката успява да пресъздаде много добре различните житейски ситуации, реакции, емоции. Разглежда гледната точка на героите и те кара наистина да се припознаеш в тях. 


Въпреки всички трудности и изпитания, които животът им поднася, Лили и Атлас не спират да вярват в доброто и накрая любовта побеждава. Един наистина окуражаващ край, който дава надежда, че въпреки всички трудности си заслужава да се бориш.. 

Книжно ревю : It starts with us | летни книги 2023

It starts with us може да се намери в почти всички книжарници, както и онлайн. Препоръчвам да я прочетете на английски, за да усетите максимално добре стила на авторката. Ето линк и към преведената версия.  


💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required