Книжно ревю : It ends with us | летни книги 2023

Ако кажа, че подходих изключително скептично към тази книга.. ще е малко! Винаги подхождам така към "популярни" книги. А тази беше навсякъде в Tik tok, а после и в Instagram .. в продължение на месеци!! Пречупих се заради сестра ми, която изчете половината творчество на авторката на "един дъх". 
Книжно ревю : It ends with us | летни книги 2023
Въпреки че бях виждала книгата постоянно в интернет, някак се бях опазила и не бях чела повече за нея. Предполагах, че това ще е поредният лек, любовен роман, ще има любовен триъгълник, ще има разбити сърца и драма... но нямах представа какво точно ме очаква. 

Историята успя да ме грабне почти моментално. Стилът на писане на авторката е изключително увлекателен и подробен. Успяваш наистина да се потопиш в събитията, да се припознаеш, да усетиш емоцията и трепетите, да се влюбиш дори. И после изведнъж те ограбва и ти се иска да можеше да промениш нещо, да пренапишеш някои случки. Кара те да се поставиш в чужди обувки, да съпреживееш ситуации, в които надявам се не сте попадали. Кара те да осмислиш толкова много неща. В книгата е засегната една изключително дълбока и болезнена тема, а авторката някак с лекота те кара да преживееш чуждата история. 
Книжно ревю : It ends with us | летни книги 2023


Ето и любим цитат от книгата : 
Cycles exist because they are excruciating to break. It takes an astronomical amount of pain and courage to disrupt a familiar pattern. Sometimes it seems easier to just keep running in the same familiar circles, rather than facing the fear of jumping and possibly not landing on your feet. 


It ends with us може да се намери в почти всички книжарници, както и онлайн. Препоръчвам да я прочетете на английски, за да усетите максимално добре стила на авторката. А и оригиналната корица е една идея по- красива. Ето линк и към преведената версия.  

💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required