Глам моменти - юли 2023

Това лято е изпълнено с много емоции, вълнения, цветове и спомени и без да искам пропуснах да споделя любимците си в последните месеци. Липсваше ми тази поредица, която използвам и като личен дневник. 

любими глам моменти юли 2023
Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за юли : 

👗 Рокля с английска бродерия ( има я в общо 3 цвята)  - роклята на роклите това лято! Много трудно си харесвам рокли. Обожавам ги върху други жени, харесват ми като ги видя по закачалки в магазините или онлайн, но облечени на мен.. не всеки път се разбираме. Бях си решила да не си купувам повече черни рокли, но тази я поръчах изключително импулсивно и беше любов от първо обличане! Подходяща е както за ежедневието, така и за по- официални поводи ( с правилните аксесоари). Най- много ми допада, че мога да я нося без сутиен и заради начина на завъртане има повдигащ ефект ( който е кърмил ще ме разбере!😁).
🌸 Аксесоар цвете - този тип аксесоари станаха популярни преди няколко месеца. Малко странях от тренда, но като видях тази рокля си я представих точно с едно такова цвете и наистина я допълва перфектно! А цветето може да се използва по още няколко начина, та си взех едно и в по- универсален цвят, тоест черно💣. Ей, така.. да си имам!
👛 Чанта Its not a brand - обожавам малко по -различни от масовите чанти, а точно на този модел бях хвърлила око от над година. Не можех да взема решение за цвета, защото имат доста. Но този се оказа перфектен и го нося цяло лято с голям кеф. А чантата е и много практична, защото побира доста неща. 
👄 Гланц за устни Fenty Universal - този гланц въобще не е нов и си заслужава абсолютно всички хвалби! Изключително богата и плътна текстура, плъзга се разкошно по устните. Блясъкът е феноменален, а за подобен продукт бих казала, че има доста добра издръжливост. Бонус е хидратиращият ефект, приятният аромат, както и удобната голяма четка.
✏️ The one молив за устни NL Beauty - това е единственият продукт на марката, който съм пробвала и бих казала, че съм повече от приятно изненадана. Формулата е мека и кремообразна, лесна за употреба и нанасяне, и изключително дълготрайна. Цветът на молива си пасва перфектно с по-горе споменатия гланц.
🧡Sol de Janeiro парфюмен мист - много обичам да използвам подобни продукти през лятото. Този спрей има най-сладкия и прелъстяващ, пристрастяващ аромат, който може да имате !
🎥 Мисията невъзможна Пълна разплата - знам, че този месец остава завинаги в историята с други два филма. Тях не съм гледала още, но за този мога да кажа, че си заслужава да се гледа на кино( ако обичате такъв тип филми, естествено). Том Круз си е Том Круз, човек не може да му отрече, че е добър актьор. Ефектите са супер, историята е драматична, мистериозна и изключително интересна. Рядко се случва да го кажа вече, но този филм наистина ми хареса.


Припомнете си Глам моментите от април 2023 тук. 

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required