Глам моменти - април 2023

Напоследък имам чувството, че съм в бясна надпревара с времето. Списъкът ми със задачи постоянно расте, все забравям нещо, а на края на деня се чувствам изцедена. Тази рубрика ми е много любима и приятна за писане, защото ме кара да забавя времето и да обърна внимание на любимите неща. 
глам моменти април 2023
Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за април : 

  1. 👗 Рокля Зара - тази пролетна красота още не е видяла бял свят, но много ме радва. Изключително свеж цвят, много нежна и момичешка кройка, която нямам търпение да разходя! 
  2. 🍷 Villa Bassarea Tamianka - от 2 седмици правя нещо като детокс и не съм пила вино, но това беше последното, което пробвах и то какво! Изключително приятно, ароматно и леко по- кисело/цитрусово.
  3. 👀 Blue therapy eye на Biotherm- тъкмо го привърших и може би ще ми липсва. Няма някаква уау текстура, която да ме накара да си го купя веднага, но е доста добър околоочен крем. Озарява зоната много добре, попива бързо и не е тежък, а в същото време хидратира наистина добре. Откакто го ползвам не ми се е събирал никакъв коректор около очите. 
  4. 🧴Moroccan oil body lotion- супер лек лосион, който полива в кожата почти мигновено. Не омазнява изобщо, не стои тежко, но въпреки това оставя невидим воал върху кожата, която е супер хидратирана и гладка . Има много лек аромат, а опаковката с помпа е супер за всекидневна употреба.
  5. 🤩 SEPHORA size up спирала - с настъпването на пролетта се увеличава и желанието ми за малко повече грим, а това се усеща по количеството спирала, което използвам. Тази е чудесна- хубав черен туш, без да е прекалено за ежедневието. Търпи наслояване за по- драматичен ефект все пак, без да се размазва. Извива хубаво миглите и ги прави много дълги .
  6. 🐝 Apivita bee fresh deodorant- рол-онът е обогатен с прополис и пробиотик, без алуминиеви соли и алкохол. Освен да контролира изпотяването и да елиминира бактериите, причиняващи лоша миризма, обещава да балансира микробиома. Апликаторът се усеща много приятно при допир с кожата, не е прекалено мокър, а е една идея по- гъст и се усеща нежно на кожата. Има лек аромат, не дразни и не оставя петна по дрехите.
  7. 🍌  Purely Plantain chips - супер вкусно и иновативно. Чипсът е от сушен банан плантан, без глутен, без палмово масло, без захар и излишни съставки… абе, перфектният снак!


Ако сте пропуснали Глам моментите от март 2023 може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required