Глам моменти - август 2023

Не съм готова да пусна лятото, без значение колко снимки с тикви и одеяла видя! Август месец губя представа за времето и се отдавам изцяло на последните жеги, прекарвам много време навън и се запасявам с топли спомени за зимните дни. Затова и мога смело да заявя, че и този месец ще видите доста любими летни неща.
глам моменти август 2023

Ето и кои бяха любими ми Глам моменти за август : 
👒 Сламена шапка Baby Straw light - тази рокля продължава да бъде абсолютен хит. Но този път искам да обърна внимание и на шапката. Всеки път се чувствам много смела с нея, особено в градска среда. Освен готин аксесоар е и много полезна - пази от слънцето и прикрива мръсна коса😇! 
🍯 Nuxe reve de miel body scrub- скрабът с най-нежната формула и аромат! При изплакване буквално става бял, все едно измивате мляко от кожата си! Резултатът е подобен - кожата е супер мека и ухае божествено. През лятото усещам, че кожата ми има нужда от по- честа ексфолиация, затова избирам по- деликатни продукти и този просто е вълшебен!
💋 Nyx nude truffle молив за устни- не е от най- меките и дълготрайни формули, които съм ползвала, но пък цветът е страхотен. По- студен, нюд цвят, без да е прекалено студен обаче! Стои като сянка на устните ми и ги очертава чудесно.
🍊 Nivea Q10 Firming body milk - този продукт не е за пръв път в моите Глам моменти. И това лято реших да го ползвам отново. Опаковката с помпа е изключително удобна и практична. Кожата ми лятото е по- суха от обикновено и този лосион успява да ми даде нужната хидратация и усещане за мекота. Формулата е лека, попива бързо и не стои изобщо мазно. Има съвсем лек аромат, а стягащият ефект винаги е бонус!
💧 Термална вода Avene - абсолютното ми спасение този месец. След едно много недообмислено мое решение се озовах с разранена, раздразнена и силно пресушена кожа. Тази вода много ми помогна. Действа освежаващо и успокояващо моментално. Използвам я и след баня, за да хидратирам лицето си. 
🎥Father of the bride - съвсем случайно ни попадна по HBO, но много ми хареса. Супер лека и приятна романтична комедия, с реалистичен ( почти😂) сюжет и хубав кастинг !

💛 Ако постът ви е харесал ще се радвам да го споделите с приятели! 💛  


Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required