Глам моменти - декември 2022

Сякаш и тази година се изниза прекалено бързо и ми е странно да пиша последните Глам моменти за 2022. Декември месец беше колкото вълнуващ, толкова и стресиращ. Май по- стресиращ, отколкото ми се иска да си призная, но пък това са нещата, които правят живота цветен и вълнуващ! 

глам любими моменти декември

Ето и кои бяха любимите ми Глам моменти за декември : 

  1. 🧶 Ежедневен пуловер -освен топъл и уютен, цветът му е много красив и ръкавите са една идея по- обемни и интересни. Марката Colin's е нова за мен, предлага се във Fashion days и имат и други интересни попадения. 
  2. 💅 SNB масло за нокти и кожички - положението с кожичките ми в студа става критично. Буквално 3 дни след маникюр и пак имам нужда от почистване! Въпреки че постоянно се мажа с крем.. явно не е достатъчно, затова си взех и олио за кожички, от което съм супер доволна. Не е много мазно, но действа почти магично! Нанасям малко, втривам хубаво около основата на ноктите и се радвам на хидратирани кожички.
  3. 🪞 Рибен колаген с хиалуронова киселина - вече повече от два месеца приемам този колаген и съм много доволна. Кожата ми е бляскава и по- еластична. Косопада ми намаля значително. Колагенът е готов за пиене и е супер вкусен. 😁 Пия си го като сокче. Формулата му е обогатена с минерали и витамини, които освен че помагат за разграждането на колагена, засилват и имунната система!
  4. 🎨 Книжка за оцветяване за възрастни - действа ми направо терапевтично, честно. Забавям темпото, изключвам се и забравям за всичко. Както вече споменах този месец беше малко по- стресиращ, отколкото ми се иска и тази книжка ме спаси няколко пъти!
  5. 🎥The holiday- old but gold както се казва! Вече не правят такива филми, може би е и заради самите актьори, но е страшно сладък/мил/ чувствен и уютен! Действието му се развива около Коледа, така че сега е перфектното време да го гледате !
  6. 🍿 Wednesday- проследява тийн живота на Wednesday Addams( да, от семейство Адамс!). Сюжетът е интересен, леко крийпи, така че хем да ви държи под напрежение, хем да искате да гледате още и още и да разберете как ще се развият нещата!  Играта на главната актриса Джена Ортега е впечатляваща, ролята много и подхожда. Катрин Зита Джоунс като Мортиша също е страхотен избор. Поредното добро попадение от Netflix и още една причина да се абонирате, ако все още не сте. 


Ако сте пропуснали Глам моментите от ноември може да ги видите тук.

💛
Последвайте ме в Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin
*Всички линкове са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях. *

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required