Идеи за коледни подаръци - за мъже

Днес се включвам и с няколко идеи за готини подаръци за силния пол. Лично на мен ми е малко трудно да избирам за мъже, но винаги се старая да взема предвид интересите на индивида. 😁

идеи за подаръци за мъже

Ето и моите идеи за подаръци за мъже : 

  1. Роджър Федерер биография - след като тази година тенесистът се пенсионира, тази книга скоро ще бъде с колекционерска стойност. Вкъщи имаме всички негови автобиографии. Избрах тази, защото е най-новата. 
  2. Луксозно издание на любима книга - в сайта на Booktrading има страхотна селекция от готини книги, подходящи за подарък.
  3. Тампер за кафе с пружина - за маниаците на кафе може да направите "комплект" с аксесоари за кафе, хубаво кафе и/или чаши за еспресо. Аз поръчах от английския Amazon такъв тампер, инструмент за разбъркване на кафе, разпределител, ринг за дозиране на кафе, както и дървена стойка за всички аксесоари. Всички сме доволни от този подарък! 
  4. Машина за пуканки - вкъщи си хапваме пуканки с кеф. Няма да ни свърши работа, защото ядем в дооста големи количества, но пък е супер сладка и ще стане чуден подарък от нея. 
  5. Преносима конзола Nintendo - конзолата идва с включени игри на Супер Марио. Ако вашият човек е 90s kid няма как да не се изкефи! 
  6. Zadig & Voltaire This is him! Vibes of freedom - марката има страхотни аромати, които са чудесни за зимния сезон. Този комплект е много удобен и за пътуване. 
  7. Настолна игра табла - тази табла е много красива и освен за игра може да служи и за чудесна декорация в дома.
  8. Ароматизатор за автомобил BMW - мисля тук да не казвам нищо друго! 😀



💛

Последвайте ме Facebook | Instagram | Youtube | Bloglovin

*Линковете са добавени за ваше улеснение и аз не печеля нищо от тях.*

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required