October Favorites

Здравейте,прекрасни!!
Последният месец се изниза много бързо. Вчера беше Хелоуин. Днес е денят на Народните будители. Аз лично не празнувам Хелоуин, но сестра ми го празнува и реших да направя снимките малко по-тематични. 




Два от продуктите , които ви показах в Fall clear намират местенце и в днешния пост. Бях забравила колко много харесвам и двата. Балсамът на EOS хидратира много добре устните и ухае приятно. Подходящ е за основа на матови червила.

Червилото на Maybelline е с уникален аромат. Придава лек цвят на устните и ги прави много меки .



Ружът на
Shiseido и този на Catrice са много пигментирани,но въпреки това стоят естествено. Редувах ги почти всеки ден от месеца . 


Коректорът на Catrice използвам всеки ден и това си личи. Прикрива идеално несъвършенства.
Дълго отлагах купуването на кремообразните сенки на
Maybelline и ме е яд,че толкова много се забавих. Много хвален продукт , който някой хора не харесват, но аз обожавам. Нанася се супер лесно и стои прекрасно.  


Антибактериалните кърпички много ми харесват ,защото попиват идеално ненужното и не развалят грима ми . Опаковката вече е супер смачкана , но я имам от няколко месеца и не е мърдала от чантата ми.



Любимците ми този месец не са много , но останалите не се различават от тези,които съм ви показала в предишните постове. Надявам се да са ви харесвали!!





Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required