Maybelline Better skin

Здравейте,прекрасни!!
Съвсем на скоро от  
Maybelline лансираха своя нов фдт и реших да го пробвам. Преди години ползвах марката,но не бях много доволна. Какво е мнението ми за този продукт - може да разберете след прекъсването.

Maybelline Better skin

Опаковката на продукта е прозрачно стъклено шише(не много тежко) , с пластмасова капачка и сини акценти. Капачката се зацапва супер лесно,понеже също е прозрачна.Продуктът излиза през малка помпичка.

Maybelline Better skin

Количеството,което получаваме е 30 мл .Аз си го взех на цена от 8,99 лв . Срокът му на годност е 12 месеца.

Maybelline Better skin

Фдт има SPF 20,което веднага го прави неподходящ за "нощни" излизания ,защото ако се снимате,лицето ви ще излезе доста по-светло на снимки .Цветът , който аз си избрах е 030 Sand .Фдт има слаб аромат,който се усеща съвсем леко при нанасяне/

Maybelline Better skin

От марката обещават кожата ви изглежда по-добре след 3 седмично ползване. Не знам дали кожата ми изглежда по-добре, но фдт определено ми допада. Използвам го всеки ден ,откакто го имам.

Има много естествен финиш и не стои изкуствено. Матира кожата и изравнява тена много добре.Въпреки че матира, аз пак използвам пудра след него.Бих казала,че е средно покривен и издържа 7-8 часа. 

Maybelline Better skin
Excuse,the dirty brush ;d 

 Няма разлика дали ще го нанесете с четка или с пръсти.Аз лично го нанасям с четка,защото ми е по-удобно. Количеството,което ми е необходимо е помпа и половина. Помпичката позволява контролиране на количеството,което излиза. Не ми се е случвало да излезе повече ,отколкото искам.

Maybelline Better skin

За сега , не съм казала нищо нечувано и невиждано,нали?Първоначално,въобще не ми допадна. Първите няколко минути стои много странно и изкуствено на лицето.Най-хубавото при този фдт идва ,когато той попие в кожата. Това става някъде след 15-20 минути и ефектът е сякаш фдт се е слял с кожата. Тя има един много свеж,здрав и сияен вид. 

Лично аз,това търся в един фдт и ефектът много ми допада.  
Maybelline Better skin

Оценка : 5/6 

Обобщено:

-опаковката е изчистена и се работи лесно с нея;

-достъпен е ; 

-матира кожата;

-издръжлив е ; 

-има средно покритие;

-придава на кожата много естествен и хубав финиш . 



Ако си търсите подходящ фдт, който да използвате през деня и който да стои супер естествено-непременно пробвайте този! 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required