Review : Golden Rose Velvet Matte

Здравейте,прекрасни!!
Дойде и моят ред да изкажа мнението си за матовите червила на Golden Rose !Толкова хвалби се изговориха за тези червила, че нямаше как да ги пропусна. 

Двете червила са от различни серии и това си личи и от опаковките. Едното е по-старо и както виждате надписите са изтъркани. Има лека промяна,в цветовете на самите гилзи , като определено ми харесва повече новият- по-тъмен вариант. Опаковките на червилата са пластмасови гилзи, които не се затварят идеално , но до сега не ми се е случвало да се отворят .

Червилата са доста сухи и подчертават всяко едно несъвършенство . Устните трябва да са добре хидратирани .Аз използвам балсамите на EOS , преди да нанеса от червилата.


Ароматът и на двете червила е еднакъв - леко химичен , но и леко сладникав. Финишът им е матов.


Аз имам номер 10 и номер 23 . 


Номер 10 е прасковен цвят , с розов подтон, подходящ за пролетта. Нанасен на моите устни стои много естествено и приятно. 
Без светкавица

Със светкавица


Номер 23 е пълна противоположност на номер 10. Много наситен и тъмен винено-червен цвят. Подходящ е за есента и зимата. Определено е червило , което се забелязва и трябва да се нанася по внимателно. Аз използвам и четка ,за да си помогна да го разнеса хубаво. 


Навсякъде четох,че издръжливостта на тези червила е много добра. На моите устни те издържат най-много 2 часа (ако не правя нищо) , но това не ме учудва въобще. На устните ми,дори стейновете издържат по няколко часа.
Цената им е около 5 лв. , за количество от 4,2 грама.

Без светкавица

Със светкавица


Червилата ми харесват. Гамата, която се предлага е супер разнообразна и това ми харесва най-много.На кратко , препоръчвам ги защото : 
  • цената им е много достъпна; 
  • цветовата гама е различна и много хубава ; 
  • нанасят се лесно ;
  • издръжливи са;
  • изчезват напълно и не оставят следи по устните.
                Оценка : 5/6 

И нима решихте ,че мога да мина без обичайните идиотски снимки ?!Определено фаворитът ми  в момента е номер 23. А кой е вашият ,ако сте ги пробвали ? 


Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required