Ексфолиант за тяло с кафе

Както ми е тръгнало на странни постове- реших да споделя още един такъв с вас. Сега сигурно си мислите : " Е, какво му е странното на един лосион за тяло? " .
Ексфолиант за тяло с кафе

Ами това, че всъщност в кутията се крие друга чудесия  (Ехх,че съм забавна днес..)  В тази кутия съм скрила един "домашен" ексфолиант. Той се състои от ...утайка от кафе .С утайка от кафе можете да се сдобиете от кафемашина или кафеварка .
Преди няколко месеца четох статия за домашни хитринки и тази беше сред тях. Пишеше,че това помага при борба с целулит.  Не знам дали върши работа срещу целулита, но знам, че почиства кожата много добре.
Ексфолиант за тяло с кафе
 Малко е странно да се мажеш с кафе, но се свиква. Аз го мажа по цялото тяло, като едновременно с това леко го масажирам. Стоя с него 2-3 минутки и изплаквам. След това използвам душ-гел. Кожата е видимо почистена, доста гладка и мирише приятно на кафе. Според мен това лично помага на другите аромати да се задържат по-дълго върху кожата.
Като един фен на кафето, нямам нищо против да мириша на кафе за кратко време. Ако не сте фен на кафето, обаче тази идея едва ли ще ви допадне.
Бихте ли го изпробвали ?

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required