The make-up addict tag

Здравейте,прекрасни!!
Последно време ми е тръгнало на тагове и днес ще направя "The make-up addict tag". Бях тагната от прекрасната Таня от Black Lace Red Lipstick , за което много и благодаря.


Преминаваме към въпросите : 

1.Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?**Кога един бюти блогър има достатъчно козметика ?**

Бих избрала сенки за очи.Нямам чааак толкова много от тях, но те са един доста икономичен продукт.Рядко използвам само едни сенки и ми е много трудно да се представя изхабяването им до край.



2.Без кой продукт не можеш да живееш ? 

Много се чудех между спирала и коректор. Избирам коректор  и то не кой да е - а този на Catrice. Харесвам го защото е супер покривен,икономичен и издръжлив. 



3.Любима козметична марка? 

Не мога да кажа ,че имам любима ,но последно време много харесвам Catrice. 


4.Колко е голяма колекцията ти от гримове ? 

Според мен не е много голяма. Имам 2 ББкрема,2 фдт,2 бази за сенки,1 база за грим ,3 спирали, 4 ружа и 3 бронзанта, 3 коректора,2 пудри,2 молива за очи  и 20тина продукта за устни.Вече видяхте сенките ми за очи. 

5.Как я съхраняваш? 

В момента ,живея на общежитие и мястото ,с което е разполагам е ограничено. Имам една етажерка , на която съм подредила нещата, които използвам най-често. 




6.Колко козметични продукта имаш в момента в дамската си чанта. 

Бих казала доста :D Зимата нося по-големи чанти и си позволявам да нося и козметичен несесер. Какво има в него можете да видите тук .  Имам и един малък лак за коса и спрей за тяло (като допълнение).





 7.Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка коя щеше да е тя ?

От чуждестранните бих избрала на Miss Glamorazzi и Dulce Candy , а от българските - на  Ида и на Мери .


8.Колко време ти отнема гримът сутрин и колко продукта използваш ? 

Сутрин ми трябват около 15-20 минути . Използвам хидратиращ крем, фдт, коректор за под очите и коректорът на Catrice,пудра, руж и бронзант. Нанасям база за сенки и On and on bronze Color Tattoo на Maybelline  с някой матов кафяв цвят в сгъвката на окото.След това оформям леко веждите си, със сенките за вежди на Catrice и нанасям спирала.

9.Купувала ли си някога продукт,знаейки,че никога няма да го използваш ? 

Мисля ,че не .. Сега се сещам ,че преди време много си купувах от лаковете за нокти на Perfect .Въпреки,че постоянно ме разочароваха ,все имаше някой цвят ,който да ми грабне окото.Вече се опитвам да не ги гледам ;d 

10.Набележи следващи жертви ? Аз номинирам Зори от Iris Shades ,Кали от Kali's inspiration board и Диди от Beyond the visible  и всеки един ,който има желание да направи този таг!! 


Надявам се този таг да ви е харесал. За мен беше удоволствие да го направя !! 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required