Nails Collection

Здравейте , красавици!
Днес ще ви покажа още няколко от продуктите , които използвам върху ноктите си :))
Преди време бях решила да си накупя много брокатени и други разни фигурки за украшение на ноктите.. Добре , че се спрях на време , защото почти не ги използвам. Колкото и да са красиви и да ми харесват като идея , са доста трудни са работене.
Ще започна първо с трите бурканчета. Имат доста симпатична опаковка . Но корковата тапичка се разпада в ръцете ти и трябва да си много внимателен с нея.

Първото бурканче(това с малките шарени топченца) е просто ужасно.. Топчетата стоят адски не реално на ноктите. Какво ли не съм пробвала , но просто стои ужасно.Доста трудно застават върху ноктите и не можеш да си ги нагласиш , както ти искаш.
Второто бурканче , което имам е с "диамантени" квадратчета.. Залепят се малко трудно , но в правилната комбинация ( и малко количество от тях) стоят не чак толкова зле . Издържат най-много до 3 дни.
Третото бурканче е с малки розови звездички , които изглеждат много нежни и приятни. Абсолютен ужас е когато започнеш да работиш с тях. Бих казала , че почти нямат залепяне . Когато обаче успееш да ги залепиш..ами ефекта е просто ужасяващ.. След толкова много мъка вече просто ти се иска да не си се захващал с това.
Минавам към последното бурканче с брокатени лилави кръгчета. С тях се работи най-лесно , защото са "най-малки"  като материал . Лепенето със сигурност е доста по-лесно от всичко друго. Стоят доста готино , но всичко около теб става в брокат(естествено). Махането им е просто мъка.
Не съм ги  използвала повече от 2-3 пъти и не мисля, че ще ги използвам. Защо ги пазя обаче , това е друг въпрос ?!.. Ще ви покажа по-близки снимки на вече коментираните неща :)







Ще ви покажа и 2 лакочистителя , които използвам в момента. И двата са под 2 лв.


Единият , както виждате е на Agiva , а другият е на Lilly . Този на Lilly , предполагам ,че не може да се намери другаде освен в Lilly.
Този на Agiva има доста приятен аромат.. Не бих казала , че е точно на ягоди , но определено има някакъв аромат. Използвам го вече от няколко месеца и съм много доволна. Опаковката е компактна и се затваря много добре. Няма опасение , че ще се разлее.
Лакочистителят на Lilly имам от около 1 седмица.. Ароматът му е ми е малко силен . Опаковката е сладка, но когато го отварям/затварям имам чувството , че го правя цяла вечност.. Не е много икономичен . Вече липсват 3-4 пръста продукт , а съм го ползвала само 2 или 3 пъти. Проблема ми с този лакочистител е съвсем друг обаче. Когато го използвам кожата около ноктите ми побелява и се изсушава адски много. 


Това беше от мен за днес. Ще се радвам , ако споделите мнението си с мен за някой от продуктите. :)) 

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required